4000TL'ye kadar mouse pad önerisi

ZodiaC07

Megapat
Daha fazla  
Valorant (800 DPI 0.4 sens), ve CS oynuyorum. SteelSeries QCK heavy ve Glorious heavy gibi pürüzsüz yüzey seviyorum. 2–4 bin TL arası kaliteli mouse pad önerir misiniz?

Valorant (800 DPI 0.4 sens), ve CS oynuyorum. SteelSeries QCK heavy ve Glorious heavy gibi pürüzsüz yüzey seviyorum. 2–4 bin TL arası kaliteli mouse pad önerir misiniz?
CS2 800 DPI 1.15 Sens ile oynuyorum. SteelSeries Performance speed aldım biraz hızlı geldi, şuan iade edip balance modelini satın aldım efsane bir şey denemenizi öneririm. Mediamarkt ve Vatan da var gidip deneyin sonra amazondan sipariş edin fiyatı daha uygun.

CS2 800 DPI 1.15 sens ile oynuyorum. SteelSeries performance Speed aldım biraz hızlı geldi, şu an iade edip balance modelini satın aldım efsane bir şey denemenizi öneririm. MediaMarkt ve vatan da var gidip deneyin sonra Amazon'dan sipariş edin fiyatı daha uygun.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum ama artık SteelSeries kullanmayı düşünmüyorum daha çok esptiger Artisan gibi modeller bakıyorum.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum ama artık SteelSeries kullanmayı düşünmüyorum daha çok esptiger Artisan gibi modeller bakıyorum.
Rica ederim, Artisan denemedim ama bu süreçte Wraith ve Klassegear denedim iade ettim. Ben de takıntılıyım bu konuda wraith kuzenimde var diğerini amazondan sipariş edip iade ettim. O iki markayı beğenenleri bilemiyorum yüzeyi bildiğin zımpara gibi dikişleri kalın nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. (SteelSeries ile anlaşmam yok bu arada :D) kesinlikle tercih meselesi şimdiden hayırlı olsun.

Ben de bi,r kumaş karşıtı olarak sert yüzeyciyim :)

Bugüne kadar çok mousepad eskittim ve kumaşın kesinlikle kendime göre olmadığını fark ettim.
Wraith'in Ypad mi neydi, aşırı şekilde memnun kaldığım sert yüzey bir mousepad oldu. Ancak bu aralar stok yok galiba.

Razer'ın neredeyse kağıt inceliğinde masaya konulan bir mousepad'i vardı, o da baya iyi notlar almıştı, ismini şimdi hatırlayamadım. Tek dezavantajı, konulduğu yüzeyin de düzgün olması lazım ki düzgün durabilsin.

Bunun harici eğer severseniz cam da öneririm, şu an cam kullanıyorum uzundur. Millet pek tavsiye etmiyor ama etmeyenlerin alayı kumaş kullanıcısı, o yüzden cama devam :)

Ben de bir, r kumaş karşıtı olarak sert yüzeyciyim :)

Bugüne kadar çok mouse pad eskittim ve kumaşın kesinlikle kendime göre olmadığını fark ettim.
Wraith'in ypad mi neydi, aşırı şekilde memnun kaldığım sert yüzey bir mouse pad oldu. Ancak bu aralar stok yok galiba.

Razer'ın neredeyse kağıt inceliğinde masaya konulan bir mouse Pad'i vardı, o da bayağı iyi notlar almıştı, ismini şimdi hatırlayamadım. Tek dezavantajı, konulduğu yüzeyin de düzgün olması lazım ki düzgün durabilsin.

Bunun harici eğer severseniz cam da öneririm, şu an cam kullanıyorum uzundur. Millet pek tavsiye etmiyor ama etmeyenlerin alayı kumaş kullanıcısı, o yüzden cama devam :)

Cam mouse pade alışabileceğime inancım hiç yok kullanabilenlere imreniyorum hep.

Rica ederim, Artisan denemedim ama bu süreçte Wraith ve klassegear denedim iade ettim. Ben de takıntılıyım bu konuda Wraith kuzenimde var diğerini Amazon'dan sipariş edip iade ettim. O iki markayı beğenenleri bilemiyorum yüzeyi bildiğin zımpara gibi dikişleri kalın nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. (SteelSeries ile anlaşmam yok bu arada :D) kesinlikle tercih meselesi şimdiden hayırlı olsun.

Ben de Klasse longtentg kullandım beni pürüzsüz yüzey sevdiğime ikna eden mouse pad oldu çünkü yüzeyi çok pürüzlüydü.

Razer'ın neredeyse kağıt inceliğinde masaya konulan bir mousepad'i vardı, o da baya iyi notlar almıştı, ismini şimdi hatırlayamadım. Tek dezavantajı, konulduğu yüzeyin de düzgün olması lazım ki düzgün durabilsin.

Razer Firefly mı hocam?

Sanırım bu seçenek önceki attığımdan daha iyi olur sizin için bu arada.

Sanırım bu seçenek önceki attığımdan daha iyi olur sizin için bu arada.

ESP tigerlardan iyi mi hocam bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı