CS2 800 DPI 1.15 Sens ile oynuyorum. SteelSeries Performance speed aldım biraz hızlı geldi, şuan iade edip balance modelini satın aldım efsane bir şey denemenizi öneririm. Mediamarkt ve Vatan da var gidip deneyin sonra amazondan sipariş edin fiyatı daha uygun.Valorant (800 DPI 0.4 sens), ve CS oynuyorum. SteelSeries QCK heavy ve Glorious heavy gibi pürüzsüz yüzey seviyorum. 2–4 bin TL arası kaliteli mouse pad önerir misiniz?
CS2 800 DPI 1.15 sens ile oynuyorum. SteelSeries performance Speed aldım biraz hızlı geldi, şu an iade edip balance modelini satın aldım efsane bir şey denemenizi öneririm. MediaMarkt ve vatan da var gidip deneyin sonra Amazon'dan sipariş edin fiyatı daha uygun.
Rica ederim, Artisan denemedim ama bu süreçte Wraith ve Klassegear denedim iade ettim. Ben de takıntılıyım bu konuda wraith kuzenimde var diğerini amazondan sipariş edip iade ettim. O iki markayı beğenenleri bilemiyorum yüzeyi bildiğin zımpara gibi dikişleri kalın nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. (SteelSeries ile anlaşmam yok bu aradaTavsiyeniz için teşekkür ediyorum ama artık SteelSeries kullanmayı düşünmüyorum daha çok esptiger Artisan gibi modeller bakıyorum.
Ben de bir, r kumaş karşıtı olarak sert yüzeyciyim
Bugüne kadar çok mouse pad eskittim ve kumaşın kesinlikle kendime göre olmadığını fark ettim.
Wraith'in ypad mi neydi, aşırı şekilde memnun kaldığım sert yüzey bir mouse pad oldu. Ancak bu aralar stok yok galiba.
Razer'ın neredeyse kağıt inceliğinde masaya konulan bir mouse Pad'i vardı, o da bayağı iyi notlar almıştı, ismini şimdi hatırlayamadım. Tek dezavantajı, konulduğu yüzeyin de düzgün olması lazım ki düzgün durabilsin.
Bunun harici eğer severseniz cam da öneririm, şu an cam kullanıyorum uzundur. Millet pek tavsiye etmiyor ama etmeyenlerin alayı kumaş kullanıcısı, o yüzden cama devam![]()
Rica ederim, Artisan denemedim ama bu süreçte Wraith ve klassegear denedim iade ettim. Ben de takıntılıyım bu konuda Wraith kuzenimde var diğerini Amazon'dan sipariş edip iade ettim. O iki markayı beğenenleri bilemiyorum yüzeyi bildiğin zımpara gibi dikişleri kalın nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum. (SteelSeries ile anlaşmam yok bu arada) kesinlikle tercih meselesi şimdiden hayırlı olsun.
meyergaming.com
Razer'ın neredeyse kağıt inceliğinde masaya konulan bir mousepad'i vardı, o da baya iyi notlar almıştı, ismini şimdi hatırlayamadım. Tek dezavantajı, konulduğu yüzeyin de düzgün olması lazım ki düzgün durabilsin.
Evet galiba oydu. Logitech'in de benzer çok ince masa üzeri bir mousepad'i vardı. Malzeme yumuşak gibi ama kumaş değil, masa üzerine koyunca baya bildiğin sert yüzey oluyordu.Razer Firefly mı hocam?
![]()
Pulsar eS Jupiter Pro Poron Mousepad
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Sanırım bu seçenek önceki attığımdan daha iyi olur sizin için bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.