4000TL'ye kadar saat önerisi

1ht1baron

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, saatler konusunda çok bilgisizim. Tek bildiğim İsviçre malı saatlerin iyi olduğu ve işi saat üretmek olmayan moda markalı saatlerden uzak durmamız gerektiği. Hem spor hem klasik, sağlam bir saate ihtiyacım var. Pilli olması da açıkçası değişimi kolaysa benim için önemli değil. Kolda şık dursun yeter. Bu fiyat aralığında ya da bir tık daha pahalıya Premium bir saat bulabilir miyim? Tavsiye edeceğiniz marka veya modeller var mıdır?

Bu nasıldır acaba?

Son düzenleme:
Modadan uzak durup, saatin kendisine para vermek gerekiyor çok doğru. 4-5 bin lira aralığında da kaliteli bir saat alman mümkün. Geçen aylarda Tissot'un sevdiğim bir modelini o civara satın almıştım.

Markaya karar ver, nasıl bir saat tipi istiyorsun ona karar ver, sonra bütçe aralığında filtrele. Çok bir seçeneceğin olmayacak ama sevdiğin bir şey bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Şahsen metal sevmiyorum o yüzden saat için yorum yapmam doğru olmaz, ama Seiko iyidir.

Modadan uzak durup, saatin kendisine para vermek gerekiyor çok doğru. 4-5 bin lira aralığında da kaliteli bir saat alman mümkün. Geçen aylarda Tissot'un sevdiğim bir modelini o civara satın almıştım.

Markaya karar ver, nasıl bir saat tipi istiyorsun ona karar ver, sonra bütçe aralığında filtrele. Çok bir seçeneceğin olmayacak ama sevdiğin bir şey bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Şahsen metal sevmiyorum o yüzden saat için yorum yapmam doğru olmaz, ama Seiko iyidir.
Yorumun için teşekkürler. Hayatımda hiç saat kullanmadım gibi bir şey. O yüzden saat konusunda aşırı cahilim. O fiyat aralığında Tissot iyi midir? Veya daha iyi Swiss Made alternatifler var mıdır? Açıkçası ne giyersem gidecek hem spor hem klasik bir saat arıyorum.

Son düzenleme:
Tissot da swiss made bir saat, mekanizmasına para veriyorsun. Biraz da minimalist olmaya çalışma heyecanıma ver, her insanın bir tane saati olsa kafiidir diye düşünüyorum. Tissot'un siyah deri kayışlı bir modelini kullanıyorum. Her şeyle kullanılır mı diye sorarsan çoğu şeyle kullanıyorum. Metalden daha kullanışlı bana sorarsan.

Swiss made saatleri öneriyorum, bu işin bir numarası onlar. Sevdiğin saate ayıracağın bütçe tamamen sana kalmış. Benim önerebileceğim saatler çok spor olmayacağından yorum yapmayayım. Yukarda bahsettiğim gibi gözüne kestirdiğin markaları seç, filtrele; bütçe aralığında kalan modeller arasından karar ver. Çok emin olamıyorsan alma, verebileceğim tek tavsiye budur. Almak için almış olma yani, sevdiğin için al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı