400TL Android box önerisi

Ignatius07

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, maksimum 400 TL bütçe ile Android TV box arıyorum Netflix vs. kullanmayacağım.
Bu ikisi arasında kaldım.

Dosya Ekleri

• asgafaa.PNG
    asgafaa.PNG
    104,1 KB · Görüntüleme: 84
  • dasdasg.PNG
    dasdasg.PNG
    100,9 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Mİ Box S daha iyi olur. Lisanslı işletim sistemi kullanıyor.

Kesinlikle Mi Box S 1 yıldır kullanıyorum sorun yok şuan. Kumandası bile premium hissiyat veriyor.

Mi Box S işlemci olarak çok daha zayıf olduğu için biraz ön yargılıydım cihazın lisanslı olması pek önemli değil.Mi Box S acaba mkv oynatırken takılma veya donma yapıyor mu?
Cihaz ntfs dosya biçimini algılıyor mu? 8gb olması size sorun çıkardı mı?

Ben bir flash bellek ile kullanıyorum cihazın kendi depolaması olarak kullanılabiliyor. Ve NTFS desteği var sanırım tam emin değilim ama. MKV uzantılı dosya oynatmadım genellikle Netflix, Prime Video gibi hizmetler kullanıyorum. Biraz cihaz hakkındaki tecrübelerimden bahsedeyim belki sizin için fikir olur. Cihaz 400+ saatten fazla açık kaldığında çok hafif takılmaya başlıyor beni rahatsız eden bir durum değil. Kumandadaki güç tuşuna basılı tutunca yeniden başlatabiliyorsunuz. 1 dakika içinde yeniden başlıyor akıcı hale geri geliyor. Ayrıca arayüz çok başarılı. Kullanımı kolay ve modern görünüyor bence. Google Android TV için yeni arayüz tanıttı. Nvidia Shield TV’lere gelmeye başladı Mi Box’a da gelicek sanırım. 1 yıldır hergün en az 4-5 saat kullanıldı cihaz tavsiye ederim alabilirsiniz. Unutmadan cihazın Kodi vb. uygulamalardaki performanslarını kullanmadığım için bilmiyorum. İnternette videolar var. Eğer bu şekilde kullanacaksanız videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı