Merhaba uzun ömürlü, hızı normal, 128 GB depolama alanı bulunan bir flash bellek arıyorum. Alta 2 tane link bıraktım. Bunlardan hangisini almak daha mantıklı olur? Daha iyisi var mıdır? Bütçe: 400 TL.
Şimdiden teşekkürler <3
Merhaba uzun ömürlü, hızı normal, 128 GB depolama alanı bulunan bir flash bellek arıyorum. Alta 2 tane link bıraktım. Bunlardan hangisini almak daha mantıklı olur? Daha iyisi var mıdır? Bütçe: 400 TL.
Şimdiden teşekkürler <3
Hayır öyle bir şey yok.
USB 3.2 gen 1'in maksimum sınırı olabilir ancak dediğiniz gibi PCI-e standardı gibi bir standart söz konusu değil.
Dosya atarken 8-10 MB hızda yazıyor flash belleğe o kadar yavaş diyorum.
Hayır öyle bir şey yok.
USB 3.2 gen 1'in maksimum sınırı olabilir ancak dediğiniz gibi PCI-e standardı gibi bir standart söz konusu değil.
Dosya atarken 8-10 MB hızda yazıyor flash belleğe o kadar yavaş diyorum.
Şimdiden teşekkürler <3
SanDisk 128 GB Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 USB Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dostum kullanmamışsın belli, ürünü bilmiyorsun hala da savunmaya çalışıyorsun.
Ürün sorunlu kendim kullanıyorum 25 TL'ye 2 tane 32'lik almıştım evet 25 TL'ye değer ancak bu kadar para verilmez.