400TL gamepad önerisi

İyi sosyaller, bu fiyatta sadece futbol oyunu ve belki hikayeli oyun için gamepad arayışındayım. Herkesin önerdiği aklıma yatan F310 almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

Black fridayde F710'un 500-550 arasına düşüceğini düşünüyorum öneririm kullanıyorum bayağı güzel pili 2 aydır gidiyor.

Hocam F310a baktığımda pilli yazıyor Amazon'da kablolu değil miydi ayrıca bağlantı sorunları oluşur mu?

Pilli falan değil. Kablolu üründe nasıl pil olsun? Bağlantı sorunu derken? Sorunsuz bir gamepad F310. Biraz deadzone vardır o kadar.

Hocam bağlantı koparsa çileden çıkıyorum hele PES 23 oynayan biri olarak...

Arada bir kopma oluyor ama pilinin bittiğini düşünüyorum artık PES 23 oynuyorsanız kesinlikle 310 alın kopma olacağını sanmıyorum.

Pilli falan değil. Kablolu üründe nasıl pil olsun? Bağlantı sorunu derken? Sorunsuz bir gamepad F310. biraz deadzone vardır o kadar.

Hocam açıklama kısmında pilli yazıyor bende şaşırdım F710 için diyor da olabilir F710 alacaktım fakat bağlantı sorunu olduğu için uzak duruyorum F310 bu yüzden daha mantıklı mı olur?

Hocam açıklama kısmında pilli yazıyor bende şaşırdım F710 için diyor da olabilir F710 alacaktım fakat bağlantı sorunu olduğu için uzak duruyorum F310 bu yüzden daha mantıklı mı olur?

Dediğim gibi kopma sorunlarının çözümü var. Garanti olsun derseniz F310'u alabilirsiniz.

Hepinize teşekkürler aklıma yatan mantıklı geldi Black Friday bekledikten sonra umarım indirime girer 300TL biraz fazla geliyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…