Bilinmeyen12127
Femtopat
Odayı aydınlatacak, mekanik bir klavye arıyorum. Bilek desteği de olursa çok iyi olur.
Ayrıca ampülde alabilirsiniz Philips Essential Led Ampul 9w-60w Beyaz Işık E27 Normal Duy 6'lı Paket | Trendyol (!)Henuz odayi aydinlatabilecek klavyeler cikmadi, masayi aydinlatir ama odayi zor. XD
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilek desteği ve Türkçe karakter isterdim.Henuz odayi aydinlatabilecek klavyeler cikmadi, masayi aydinlatir ama odayi zor. XD
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilek destegi yok fakat Turkce karakter var. 400TL civari bilek destekli klavyeler genelde sorunlu oluyor. Sizi garanti isleriyle ugrastirmak istemedigim icin Trust onerdim.Bilek desteği ve Türkçe karakter isterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.