Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #1 Gamepower Warlock gibi modellere baktım ama karar veremedim. Tercihen mavi Switch olursa daha iyi olur.
Gamepower Warlock gibi modellere baktım ama karar veremedim. Tercihen mavi Switch olursa daha iyi olur.
ElysionX Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #2 Bütçeni biraz daha arttırıp Apex 3 almanı öneririm.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #3 Shrp dedi: Gamepower Warlock gibi modellere baktım ama karar veremedim. Tercihen mavi Switch olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik Fiyatı Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Herhalde bu siyah Switch'di ama gene bakin isterseniz.
Shrp dedi: Gamepower Warlock gibi modellere baktım ama karar veremedim. Tercihen mavi Switch olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik Fiyatı Rampage KB-R96 Ultimate RGB Metal Gövdeli Oyuncu Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Herhalde bu siyah Switch'di ama gene bakin isterseniz.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 17 Haziran 2020 #4 HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KB5ME2-TU ITOPYA'da. www.itopya.com
HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KB5ME2-TU ITOPYA'da. www.itopya.com
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Haziran 2020 #5 ElysionX dedi: Bütçeni biraz daha arttırıp Apex 3 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi.
ElysionX dedi: Bütçeni biraz daha arttırıp Apex 3 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi.
ElysionX Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #6 Linux Oyunda dedi: Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi. Genişletmek için tıkla... 150 TL Fark.
Linux Oyunda dedi: Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi. Genişletmek için tıkla... 150 TL Fark.
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #7 Linux Oyunda dedi: Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ses sorun değil bakacağım.
Linux Oyunda dedi: Biraz. Tamamdır abi. Şaka bir yana GXT 890 Cada öneririm. Şu an kullanıyorum ses sorun değil ise klavye çok iyi. Genişletmek için tıkla... Ses sorun değil bakacağım.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 17 Haziran 2020 #8 ElysionX dedi: 150 TL Fark. Genişletmek için tıkla... O klavye de cidden çok iyi fakat biraz sözcüğü biraz yanlış olmuş sanki ha.
ElysionX dedi: 150 TL Fark. Genişletmek için tıkla... O klavye de cidden çok iyi fakat biraz sözcüğü biraz yanlış olmuş sanki ha.
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #9 ElysionX dedi: Bütçeni biraz daha arttırıp Apex 3 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bu klavye mekanik değildi ama bakacağım bunada
ElysionX dedi: Bütçeni biraz daha arttırıp Apex 3 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bu klavye mekanik değildi ama bakacağım bunada
ElysionX Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 407 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #10 Linux Oyunda dedi: O klavye de cidden çok iyi fakat biraz sözcüğü biraz yanlış olmuş sanki ha. Genişletmek için tıkla... O zaman çok daha yükseltip diyelim. Shrp dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bu klavye mekanik değildi ama bakacağım bunada Genişletmek için tıkla... Nası değil?
Linux Oyunda dedi: O klavye de cidden çok iyi fakat biraz sözcüğü biraz yanlış olmuş sanki ha. Genişletmek için tıkla... O zaman çok daha yükseltip diyelim. Shrp dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bu klavye mekanik değildi ama bakacağım bunada Genişletmek için tıkla... Nası değil?