400TL Mouse önerisi

Anladım hocam şuan elimde Lenovo IdeaPad Gaming'in mouse'ı var acaba değiştirsemmi diye düşünüyorum bu elimdekide iyi fakat insan bazen değişiklik istiyor fiyatı yükselir mi acaba

Anladım hocam şuan elimde Lenovo IdeaPad Gaming'in mouse'ı var acaba değiştirsemmi diye düşünüyorum bu elimdekide iyi fakat insan bazen değişiklik istiyor fiyatı yükselir mi acaba
yükselir şu an indirimde zaten normalde fiyatı 650 TL

Hocam ürün şuan elime geçti yeni pc kurulmadıgı icin leptopta denedim ilk izlenimim aşırı kötü çok dandik bir hissiyatı var tıklama sesi çok fazla beni nedensizce rahatsız etti şahsen önceki kullandığım Lenovo IdeaPad Gaming mouse çok çok kaliteli ve efsane hissettiriyor pc kurulduktan sonrada biraz deneyeceğim fikrim değişmez ise iade etmeyi düşünüyorum.

Zevkler renkler diyorum son durum nedir?

Zevkler renkler diyorum son durum nedir?
Aslında o kadarda kötü değil switchler kullandikça açılıyor galiba benim eski mousemın switchi çok yumuşak olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum şuanlık iyi

Aslında o kadarda kötü değil switchler kullandikça açılıyor galiba benim eski mousemın switchi çok yumuşak olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum şuanlık iyi
Neyini beğendiniz beğenmediniz sizce bahsettiğimiz gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…