Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 7 Haziran 2025 #11 teqnopatkullananbiri dedi: Markayı ilk kez gördüm kapak değişiebilir olması çok hoşuma gitti alınır mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede fena değil arkadaşım da almıştı fakat sensörünün takıldığını söylüyor ama gerçekten mi yoksa psikolojik mi bilmiyordu. Ona da bir sorayım.
teqnopatkullananbiri dedi: Markayı ilk kez gördüm kapak değişiebilir olması çok hoşuma gitti alınır mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede fena değil arkadaşım da almıştı fakat sensörünün takıldığını söylüyor ama gerçekten mi yoksa psikolojik mi bilmiyordu. Ona da bir sorayım.
teqnopatkullananbiri Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 208 Yer Çanakkale/Kepez Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐫𝐭𝐱𝟑𝟎𝟓𝟎-𝐢𝟓-𝟏𝟒𝟓𝟎𝟎-𝐡𝐱-𝟓𝟏𝟐𝐬𝐬𝐝-𝟑𝟐𝐠𝐛 𝐫𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2025 #12 Monarch Leviathan dedi: Bu bütçede fena değil arkadaşım da almıştı fakat sensörünün takıldığını söylüyor ama gerçekten mi yoksa psikolojik mi bilmiyordu. Ona da bir sorayım. Genişletmek için tıkla... Dört gözle bekliyorum hocam.
Monarch Leviathan dedi: Bu bütçede fena değil arkadaşım da almıştı fakat sensörünün takıldığını söylüyor ama gerçekten mi yoksa psikolojik mi bilmiyordu. Ona da bir sorayım. Genişletmek için tıkla... Dört gözle bekliyorum hocam.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 7 Haziran 2025 #13 teqnopatkullananbiri dedi: Dört gözle bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla...
teqnopatkullananbiri Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 208 Yer Çanakkale/Kepez Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐫𝐭𝐱𝟑𝟎𝟓𝟎-𝐢𝟓-𝟏𝟒𝟓𝟎𝟎-𝐡𝐱-𝟓𝟏𝟐𝐬𝐬𝐝-𝟑𝟐𝐠𝐛 𝐫𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2025 #14 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 2507064 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi günler.