400TL sessiz klavye önerisi

Bunları izledim fakat çok bir fark göremedim. Asmr gibi çekmelerinden dolayı mı böyle bilemiyorum ama sanırım Red Switch alacağım. Kullanan birileri yok mu?

Ben red switch kullanıyorum, aslında çok fazla swtich var oynadığınız oyuna göre değişir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan bakabilirsin.
2 Gün sonra arkadaşlar aldığım Gamepower marka klavye tuş basmıyor 2 kere basıyor önermiyorum kalitesiz.
Sessiz klavye olarak Kingston Hyperx Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm.
Ben Gamepower Mirana Red aldım alalı 1 sene oldu çok şükür yay sesi dışında bir sorun çıkmadı. Ucuz diye almıştım şuan parasını haketmiyor ve alanların çoğunda sıkıntı çıkmış önermem.

Son düzenleme:
Bunları izledim fakat çok bir fark göremedim. Asmr gibi çekmelerinden dolayı mı böyle bilemiyorum ama sanırım Red Switch alacağım. Kullanan birileri yok mu?

Bende Red Switch var ama klavyeden klavyeye küçük değişiklikler olabilir.
Bende şu an sadece en dibe vurduğunda ve çektiğinde ses geliyor onun dışında gayet sessiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı