Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 2 Mart 2024 #1 RAM 16 GB 3200MHz SSD veya HDD modeli 480 GB SSD Ekran kartı RX 580 Anakart MSI H410M Pro İşlemci i5 10400f Dostlar ilk olarak oyunu Xbox'tan 400TL'ye alacağım. İkinci olarak oyunun sunucuları dolu mu? Ve son olarak da Xbox'tan aldığım için bilgisayarda oynayabilir miyim?
Dostlar ilk olarak oyunu Xbox'tan 400TL'ye alacağım. İkinci olarak oyunun sunucuları dolu mu? Ve son olarak da Xbox'tan aldığım için bilgisayarda oynayabilir miyim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Mart 2024 #2 PC'den PC için alırsan oynarsın, bunda bir problem yok. Oyunu oynayan illa var ancak benim için Age of Empires, arkadaşlarla oynanacak bir oyun.
PC'den PC için alırsan oynarsın, bunda bir problem yok. Oyunu oynayan illa var ancak benim için Age of Empires, arkadaşlarla oynanacak bir oyun.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu -> Bunu satın alın, tüm Age of Empires oyunlarının yanı sıra fiyatı da çok uygun ve bilgisayar üzerinden oynanılabiliyor.
Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu -> Bunu satın alın, tüm Age of Empires oyunlarının yanı sıra fiyatı da çok uygun ve bilgisayar üzerinden oynanılabiliyor.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 2 Mart 2024 #4 iWaxie dedi: Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu -> Bunu satın alın, tüm Age of Empires oyunlarının yanı sıra fiyatı da çok uygun ve bilgisayar üzerinden oynanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam çok sağ olun.
iWaxie dedi: Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu -> Bunu satın alın, tüm Age of Empires oyunlarının yanı sıra fiyatı da çok uygun ve bilgisayar üzerinden oynanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam çok sağ olun.