400TL'ye ekran kartı önerisi

igayin61

Megapat
Arkadaşlar eski sistemime ekran kartı ve ram desteği ile yaz tatillerinde beni oyalayacak parçalar taktırmak istiyorum.
Sistem şu şekilde.

Gigabyte ep43 ds3lr intel DDR2 1066 Mhz anakart
2 Gb DDR2 800 Mhz RAM
9500 GT 1 GB 128 Bit Nvidia Sparkle ekran kartı
Core2 Duo E7600 2.93 Ghz

Ayrıca sistemde darboğaz olmayacak ekran kartı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek falan alma, DDR2 platformunu terketip DDR3 bir anakart üzerine kurmalısın sistemi.
400 lira hiç de yeterli bir bütçe değil. Bana kalsa tüm sistemi baştan topla derim.

Bellek falan alma, DDR2 platformunu terketip DDR3 bir anakart üzerine kurmalısın sistemi.
400 lira hiç de yeterli bir bütçe değil. Bana kalsa tüm sistemi baştan topla derim.

Hocam bu sistemi sadece yaz tatilinde kullanacagim normalde iyi bir sistem topladım kendi butceme gore o yüzden bastan sistem toplamak gibi bir imkanim yok maalesef. :)

4 gb bir ram al. Ekran kartı konusunda biraz araştır derim 9500 GT benim eski ekran kartım ve gayet memnundum.
Hocam ekran karti iyice artik dirext11 desteği olmaması sorun cikarmaya basladi. Birde çoğu oyunda full düşük ayarda oynatiyor o kadarda iyi değil sanki :)

Seçim tamamen senin dostum. Ama sistemine en az 4 GB bir RAM şart. Ekran kartını Directx 11 desteği olan bir ekran kartı bulursan yolla hakkında yorumlarımızı sunalım.

Arkadaşlar aklımda şuanlık 2 gb ram ve R9 270 ekran kartı düşünüyorum. Sizce ekran kartı konusunda herhangi bir sıkıntı çıkartır mı sistem? Bu arada 390 W'lık bir güç kaynağım var yeter mi acaba?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı