Saitama Sensei
Hectopat
Daha fazla
Yorumlara göre Red Switch gönderiyorlarmış.
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Tam boy, Outemu Red Switch, Türkçe Q;
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
TKL, Outemu Red Switch, Türkçe Q;
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sahte Outemu kullanan klavyelerin tuş basım ömrü gerçek Outemu ile aynı olmuyor.Bence Pusat önermek için acele etmeyin hocam. Şahsen ben Switch'lerin gerçek olduğuna pek inanamadım. En yakın alternatifi GK500 iken böyle bir fiyata bu kadar özellik gerçekçi gelmedi. Forumdan bir kişi alıp inceleyene kadar sanırım ben önermeyeceğim. Content kullanılıp Outemu adı altında satılmasından şüpheleniyorum.
8614 kullanıyorum Nisan 2020'den beri. Çok kullandığım tuşlar (W, A, S, D vb.) soyuldu. Şimdilik "i" tuşunda tuş ikilemesi var. Tavsiye etmiyorum. O fiyatta Reddragon, Trust gibi markalarda daha iyi alternatifler mevcut.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sahte Outemu kullanan klavyelerin tuş basım ömrü gerçek Outemu ile aynı olmuyor.
Zaten fotoğraflarda ve videolarda Switch'lerin üzerinde "Outemu" yazdığını görebilirsiniz. Sahte Switch kullanıp üstüne Outemu yazamazlar.
PCB'sinden falan kısmışlardır o zaman.Hocam Blue ile çalışırken outemuda olduklarını doğrularım problem onda değil. Ancak biliyorsunuz ki fiyatlandırma olarak Red'ler Blue'lardan daha pahalı. Klavyenin fiyatını sabit tutarak klavyeyi Red'e geçirmek gerçekci gelmedi pek.