Bakalım @Eufrat hocamız şimdi siparişini vermiş. İncelemesinden sonra ben de önermeye başlarım büyük ihtimalle. Gerçek outemuysa kesinlikle güzel bir ürün olmuş. Malzeme kalitesi kötü olsa bile onca özellik için değer kesinlikle. Yeni ve güzel bir alternatif olmuş olacak.
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Mod %60 Altın / Buz Mavisi Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
Bakalım @Eufrat hocamız şimdi siparişini vermiş. İncelemesinden sonra ben de önermeye başlarım büyük ihtimalle. Gerçek outemuysa kesinlikle güzel bir ürün olmuş. Malzeme kalitesi kötü olsa bile onca özellik için değer kesinlikle. Yeni ve güzel bir alternatif olmuş olacak.
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Hali hazırda bozuk G910 kullanmaktayım bu klavyeye alıştım ve alan sıkıntım yok, bununla beraber multimedya tuşları, bilek desteği ve en önemlisi atanabilir tuşlar olması dolayısıyla Monster'ı tercih ettim. Bunların dışında mavi redragon k552 bildiğim kadarı ile tek renk aydınlatmaya ve mavi switche sahip, mavi switch çok sesli geliyor bana.
Hali hazırda bozuk G910 kullanmaktayım bu klavyeye alıştım ve alan sıkıntım yok, bununla beraber multimedya tuşları, bilek desteği ve en önemlisi atanabilir tuşlar olması dolayısıyla Monster'ı tercih ettim.