METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 16 Haziran 2023 #21 Paul Walker dedi: Hocam attığınız modelde tek jack girişini ikili jack girişine çeviren aparat geliyor değil mi? Biri mikrofon biri hoparlör olmak üzere. Genişletmek için tıkla... Tek jak çıkışı var 2 jaka çeviren dönüştürücü kutudan çıkıyor. Böylece hem telefon hem de PC de kullanılabiliyor.
Paul Walker dedi: Hocam attığınız modelde tek jack girişini ikili jack girişine çeviren aparat geliyor değil mi? Biri mikrofon biri hoparlör olmak üzere. Genişletmek için tıkla... Tek jak çıkışı var 2 jaka çeviren dönüştürücü kutudan çıkıyor. Böylece hem telefon hem de PC de kullanılabiliyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #22 METANİC dedi: Tek jak çıkışı var 2 jaka çeviren dönüştürücü kutudan çıkıyor. Böylece hem telefon hem de PC de kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iki Jack girisi ile kullanacağım ben mikrofon da sorun olur mu? Çalışmama gibi daha önceki kulakligimda çalışmıyordu da o yüzden.
METANİC dedi: Tek jak çıkışı var 2 jaka çeviren dönüştürücü kutudan çıkıyor. Böylece hem telefon hem de PC de kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iki Jack girisi ile kullanacağım ben mikrofon da sorun olur mu? Çalışmama gibi daha önceki kulakligimda çalışmıyordu da o yüzden.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 16 Haziran 2023 #23 Paul Walker dedi: Hocam iki jack girisi ile kullanacağım ben mikrofon da sorun olur mu? Çalışmama gibi daha önceki kulakligimda çalışmıyordu da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yok sorun olmaz çoğu kişi öyle kullanıyor.
Paul Walker dedi: Hocam iki jack girisi ile kullanacağım ben mikrofon da sorun olur mu? Çalışmama gibi daha önceki kulakligimda çalışmıyordu da o yüzden. Genişletmek için tıkla... Yok sorun olmaz çoğu kişi öyle kullanıyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #24 METANİC dedi: Yok sorun olmaz çoğu kişi öyle kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11 Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Hocam N11 de 20TL daha ucuz haberiniz olsun.
METANİC dedi: Yok sorun olmaz çoğu kişi öyle kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11 Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Hocam N11 de 20TL daha ucuz haberiniz olsun.