Kasama sığar değil mi? 6 pin var gibi gözüküyor.Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz alınabilir bu. Daha ucuzlarına güvenilmez.
Kasanıza dikkat etmemiştim. Sitesinden maalesef bilgilere erişemiyorum. Sizin elinizde kullanım kılavuzu varsa oradan kontrol eder misiniz? Şu anda bulunan PSU'nun modelini söyleseniz de olur.Kasama sığar değil mi? 6 pin var gibi gözüküyor.
Vallahi Arya 400W yazıyor ama İzoly'nin kendi psu su galiba.Kasanıza dikkat etmemiştim. Sitesinden maalesef bilgilere erişemiyorum. Sizin elinizde kullanım kılavuzu varsa oradan kontrol eder misiniz? Şu anda bulunan PSU'nun modelini söyleseniz de olur.
Üstündeki etikette SFX, ATX tarzı bir yazı var mı bakabilir misiniz?Vallahi Arya 400W yazıyor ama İzoly'nin kendi psu su galiba.
Bakayım hemen, ATX miş.Üstündeki etikette SFX, ATX tarzı bir yazı var mı bakabilir misiniz?
O zaman uyar.Bakayım hemen, ATX miş.
bunu 2. el yarı fiyatına alsam iyi olur mu ki?O zaman uyar.
Temizse alınır. Başka modellere de bakabilirsiniz 2. elde. Corsair CV450 de bulunabilir mesela.bunu 2. el yarı fiyatına alsam iyi olur mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.