400W PSU GTX1050 İçin Yeter mi?

pandabicepS

Hectopat
1524677916192.png

Bu PSU GTX 1050 için yeterli mi? İki tane bilgisayarcıya sordum yetmez dediler bir tanesi oyuna girersen yakarsın dedi .Karti yeni aldım hevesim kursağımda kaldı ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sen yinede kaliteli yeni bir psu al gördüğümkadarıyla 80+ sertifikası falan yok, şahsen kafan rahat olur en azından. Türkiye şartları malum elektirik gel gitleri vesayre sonra başın ağrıyabilir.

PSU sizin için yeterli. Diğer soruna gelecek olursak aynı şey benimde başıma geldi DVI dönüştürücüyü büyük ihtimal pasif dönüştürücü kullanıyorsun. Dönüştücünü aktif DVI ile değiştirirsen sorunun ortadan kalkar.

Pasif DVI dönüştürücü
186922_vw_etz00_1010577070.jpg

Aktif DVI dönüştürücü

339852580-0.jpg

Dosya Ekleri

• DVIVGAMFBK.main.jpg
    DVIVGAMFBK.main.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Bendeki ilk attıklarınızdan evet o zaman onu iade edeyim aktif alayım

PSU sizin için yeterli. Diğer soruna gelecek olursak aynı şey benimde başıma geldi DVI dönüştürücüyü büyük ihtimal pasif dönüştürücü kullanıyorsun. Dönüştücünü aktif DVI ile değiştirirsen sorunun ortadan kalkar.

Pasif DVI dönüştürücü
Eki Görüntüle 293915

Aktif DVI dönüştürücü
Eki Görüntüle 293912
  • İşlemci : İntel(R) Core(TM) İ5-3330 CPU @ 3.OOGHz 3.20GHz
  • RAM : 8GB DDR3 RAM
  • Ekran Kartı : ATI MOBİLİTY RADEON HD 4850
  • Bağlantı : 10 Mbps 75 AKK Uydunet
  • İşletim Sistemi : Windows-7 Ultimate 64Bit
  • Anakart : GİGABYTE GA-B75M-D3V
Sistemim bu onu da atmış olayım.DVI dönüştürücü olarak evet o pasif dediklerinizden kullanıyorum eğer öyleyse bir tane aktif alayım inşallah öyle düzelir psudan da bir sıkıntı yoksa cidden rahatlayabilirim.

Son düzenleme:
@pandabicepS PSU da sıkıntı yok kafan rahat olsun :).
Çok teşekkür ederim ciddiyim bugün en çok düşündüğüm konu oydu.2 tane bilgisayarcı kaldırmaz dedi kafayı yedim bütün gün,kasayı açmaya korkar olmuştum.Cidden mutlu oldum şu an teşekkür ederim.
Son bir sorum daha var.Kutunun içinden bir tane bir ucu 6pinli diğer iki ucu beyaz (tam anlamıyorum kablolardan üzgünüm) kablo çıktı ama benim kasamda da var 6 pinlik giriş ben bunlardan hangisini karta takacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı