400W PSU GTX1050 İçin Yeter mi?

pandabicepS

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2018
Mesajlar
10

Bu PSU GTX 1050 için yeterli mi? İki tane bilgisayarcıya sordum yetmez dediler bir tanesi oyuna girersen yakarsın dedi .Karti yeni aldım hevesim kursağımda kaldı ne yapacağımı bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın işlemci nedir ? Ekran kartında güç girişi var mı ? Eğer güç tüketimi çok yüksek olmayan bir işlemcin varsa ve kartta da güç girişi yoksa kaldıracağını düşünüyorum.
 
Dostum sen yinede kaliteli yeni bir psu al gördüğümkadarıyla 80+ sertifikası falan yok, şahsen kafan rahat olur en azından. Türkiye şartları malum elektirik gel gitleri vesayre sonra başın ağrıyabilir.
 
Ekran kartını taktım bu seferde kabloyu kontrol et hatası alıyorum dvı dönüştürücü ile bağladım ondan dolayı olabilir mi?
 
Ekran kartını taktım bu seferde kabloyu kontrol et hatası alıyorum dvı dönüştürücü ile bağladım ondan dolayı olabilir mi?
Kabloda sorun vardır bende DVI to HDMI adaptörü ile kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım.
 
PSU sizin için yeterli. Diğer soruna gelecek olursak aynı şey benimde başıma geldi DVI dönüştürücüyü büyük ihtimal pasif dönüştürücü kullanıyorsun. Dönüştücünü aktif DVI ile değiştirirsen sorunun ortadan kalkar.


Pasif DVI dönüştürücü




Aktif DVI dönüştürücü

 

Dosya Ekleri

  • DVIVGAMFBK.main.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 43
Bendeki ilk attıklarınızdan evet o zaman onu iade edeyim aktif alayım

  • İşlemci : İntel(R) Core(TM) İ5-3330 CPU @ 3.OOGHz 3.20GHz
  • RAM : 8GB DDR3 RAM
  • Ekran Kartı : ATI MOBİLİTY RADEON HD 4850
  • Bağlantı : 10 Mbps 75 AKK Uydunet
  • İşletim Sistemi : Windows-7 Ultimate 64Bit
  • Anakart : GİGABYTE GA-B75M-D3V
Sistemim bu onu da atmış olayım.DVI dönüştürücü olarak evet o pasif dediklerinizden kullanıyorum eğer öyleyse bir tane aktif alayım inşallah öyle düzelir psudan da bir sıkıntı yoksa cidden rahatlayabilirim.
 
Son düzenleme:
@pandabicepS PSU da sıkıntı yok kafan rahat olsun .
Çok teşekkür ederim ciddiyim bugün en çok düşündüğüm konu oydu.2 tane bilgisayarcı kaldırmaz dedi kafayı yedim bütün gün,kasayı açmaya korkar olmuştum.Cidden mutlu oldum şu an teşekkür ederim.
Son bir sorum daha var.Kutunun içinden bir tane bir ucu 6pinli diğer iki ucu beyaz (tam anlamıyorum kablolardan üzgünüm) kablo çıktı ama benim kasamda da var 6 pinlik giriş ben bunlardan hangisini karta takacağım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…