400W PSU ile Ryzen 3 2300X kullanılır mı?

Alican17

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki sistemimde 400W PSU var. AMD FX 6100 kullanıyorum. Anakart ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ve Ryzen 3 2300X kullanmayı düşünüyorum. 400W PSU olur mu? Teşekkürler.

Şu anki sistemimde 400W PSU var. AMD FX 6100 kullanıyorum. Anakart ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ve Ryzen 3 2300X kullanmayı düşünüyorum. 400W PSU olur mu? Teşekkürler.

Olur R3 2300X daha az güç tüketiyor ancak PSU modeliniz nedir? 8 pin işlemci çıkışı var mı diğer sistem bileşenleri nedir?
Güç kaynağınız kötü bir marka maalesef kasanın kapağını açıp oradan PSU etiketini bize atar mısın?

Ekran kartı ve PSU ne?
Asus Nvidia Geforce GT 630 2 GB
Powerboost marka 400wlık psu tam modelini bilmiyorum
Olur R3 2300X daha az güç tüketiyor ancak PSU modeliniz nedir? 8 pin işlemci çıkışı var mı diğer sistem bileşenleri nedir?
Güç kaynağınız kötü bir marka maalesef kasanın kapağını açıp oradan PSU etiketini bize atar mısın?
8 GB ram alcam 3000 mhzlik anakart modeli bu msi a320m pro vh plus
bitane 4 pinli kablo var gelen bide boşta 6 pinli var onları bişekilde birleştirip kullanamazmıyım

ASUS NVIDIA GeForce GT 630 2 GB
Power Boost marka 400W'lık PSU tam modelini bilmiyorum

8 GB RAM alacağım 3000 MHz'lik anakart modeli bu MSI A320M Pro vh Plus
Bir tane 4 pinli kablo var gelen bir de boşta 6 pinli var onları bir şekilde birleştirip kullanamaz mıyım?

CPU kablosu CPU'ya diğer bahsettiğin muhtemelen PCI-e o olmaz eksik güç beslemesiyle çalıştırmakta sağlıklı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı