Asus Nvidia Geforce GT 630 2 GBEkran kartın ve PSU'nun modeli ne?
Şu anki sistemimde 400W PSU var. AMD FX 6100 kullanıyorum. Anakart ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ve Ryzen 3 2300X kullanmayı düşünüyorum. 400W PSU olur mu? Teşekkürler.
Asus Nvidia Geforce GT 630 2 GBEkran kartı ve PSU ne?
8 GB ram alcam 3000 mhzlik anakart modeli bu msi a320m pro vh plusOlur R3 2300X daha az güç tüketiyor ancak PSU modeliniz nedir? 8 pin işlemci çıkışı var mı diğer sistem bileşenleri nedir?
Güç kaynağınız kötü bir marka maalesef kasanın kapağını açıp oradan PSU etiketini bize atar mısın?
ASUS NVIDIA GeForce GT 630 2 GB
Power Boost marka 400W'lık PSU tam modelini bilmiyorum
8 GB RAM alacağım 3000 MHz'lik anakart modeli bu MSI A320M Pro vh Plus
Bir tane 4 pinli kablo var gelen bir de boşta 6 pinli var onları bir şekilde birleştirip kullanamaz mıyım?
İnternette 4 pin to 8 pin diye bi kablo buldum o kablo iş görürmüCPU kablosu CPU'ya diğer bahsettiğin muhtemelen PCI-e o olmaz eksik güç beslemesiyle çalıştırmakta sağlıklı değil.
O PSU kullanmak iyi değil. Değişmen iyi olur. Sisteme zarar bile verebilir.İnternette 4 pin to 8 pin diye bi kablo buldum o kablo iş görürmü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.