Pablo_31 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #21 messinicocugu dedi: Elektrik falann kesilirsesıkıntı olabilir bir de çok fazla yük bindirmeyin bence PC'ye. Genişletmek için tıkla... Sadece yüksek ayarda Valorant ve MC giriyorum onun dışında oyun girmiyorum PC için sorun olur mu?
messinicocugu dedi: Elektrik falann kesilirsesıkıntı olabilir bir de çok fazla yük bindirmeyin bence PC'ye. Genişletmek için tıkla... Sadece yüksek ayarda Valorant ve MC giriyorum onun dışında oyun girmiyorum PC için sorun olur mu?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #22 Pablo_31 dedi: Sadece yüksek ayarda Valorant ve MC giriyorum onun dışında oyun girmiyorum PC için sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İdare edebilir fakat yinede değiştirmek sağlıklı olur.
Pablo_31 dedi: Sadece yüksek ayarda Valorant ve MC giriyorum onun dışında oyun girmiyorum PC için sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İdare edebilir fakat yinede değiştirmek sağlıklı olur.
Pablo_31 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #23 messinicocugu dedi: İdare edebilir fakat yinede değiştirmek sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 1 ay içinde değiştiricegim DarkNight321 dedi: Şu anlık yetecektir fakat en yakın zamanda değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
messinicocugu dedi: İdare edebilir fakat yinede değiştirmek sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 1 ay içinde değiştiricegim DarkNight321 dedi: Şu anlık yetecektir fakat en yakın zamanda değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.