K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 PowerMAX 400W bir PSU var elimde değiştirmeden ne kadar dayanır sistemime? Not = yakın zamanda değiştireceğim ve alacağım PSU bu = CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
PowerMAX 400W bir PSU var elimde değiştirmeden ne kadar dayanır sistemime? Not = yakın zamanda değiştireceğim ve alacağım PSU bu = CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #2 Ne kadar dayanır bilemeyiz. 2 günde patlayan da oldu benim gibi Power Boost ile 8 kesinti ile yaşayan da. Değiştireceğiniz PSU güzel bir PSU ben de onu almayı düşünüyorum.
Ne kadar dayanır bilemeyiz. 2 günde patlayan da oldu benim gibi Power Boost ile 8 kesinti ile yaşayan da. Değiştireceğiniz PSU güzel bir PSU ben de onu almayı düşünüyorum.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 22 Ekim 2020 #3 Kkamberr dedi: PowerMAX 400W bir PSU var elimde değiştirmeden ne kadar dayanır sistemime? Genişletmek için tıkla... Hangi sisteme? Yeter ama! Bilgi vermeden nasıl bir şey söyleyelim?
Kkamberr dedi: PowerMAX 400W bir PSU var elimde değiştirmeden ne kadar dayanır sistemime? Genişletmek için tıkla... Hangi sisteme? Yeter ama! Bilgi vermeden nasıl bir şey söyleyelim?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #4 İbrahim Gürel dedi: Hangi sisteme? Yeter ama! Bilgi vermeden nasıl bir şey söyleyelim? Genişletmek için tıkla... Arkadaş markanın güvenilirliğini sormuş sistem belirtmeye gerek yok gibi.
İbrahim Gürel dedi: Hangi sisteme? Yeter ama! Bilgi vermeden nasıl bir şey söyleyelim? Genişletmek için tıkla... Arkadaş markanın güvenilirliğini sormuş sistem belirtmeye gerek yok gibi.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 22 Ekim 2020 #5 PanzerTR dedi: Arkadaş markanın güvenilirliğini sormuş sistem belirtmeye gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götürür diyor yalnız.
PanzerTR dedi: Arkadaş markanın güvenilirliğini sormuş sistem belirtmeye gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götürür diyor yalnız.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Ekim 2020 #6 İbrahim Gürel dedi: Ne kadar götürür diyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Evet ama ima ettiği şey tartışılır.
İbrahim Gürel dedi: Ne kadar götürür diyor yalnız. Genişletmek için tıkla... Evet ama ima ettiği şey tartışılır.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 22 Ekim 2020 #7 PanzerTR dedi: Evet ama ima ettiği şey tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden sistem bilgisi istedim bende.
PanzerTR dedi: Evet ama ima ettiği şey tartışılır. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden sistem bilgisi istedim bende.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #8 İbrahim Gürel dedi: Bu yüzden sistem bilgisi istedim bende. Genişletmek için tıkla... Evet aslında biraz benim hatam hemen veriyim R5 2600 GTX 1650 Super
İbrahim Gürel dedi: Bu yüzden sistem bilgisi istedim bende. Genişletmek için tıkla... Evet aslında biraz benim hatam hemen veriyim R5 2600 GTX 1650 Super