S stenn Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:43 #1 Başlıktaki gibi laptopum var, Acer Nitro V15. O oyunu oynamak istiyorum ama bilmiyorum, oynatır mı, kasar mı? Sizin görüşleriniz neler?
Başlıktaki gibi laptopum var, Acer Nitro V15. O oyunu oynamak istiyorum ama bilmiyorum, oynatır mı, kasar mı? Sizin görüşleriniz neler?
saliviyuviyu Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:45 #2 Rahat bir şekilde oynatır hocam dert etmeyin.
Alone wolf 174 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #3 stenn dedi: Başlıktaki gibi laptopum var, Acer Nitro v15. o oyunu oynamak istiyorum ama bilmiyorum, oynatır mı, kasar mı? Sizin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Gerekli ayarlarla oynanır ama çok iyi bir deneyim olmaz.
stenn dedi: Başlıktaki gibi laptopum var, Acer Nitro v15. o oyunu oynamak istiyorum ama bilmiyorum, oynatır mı, kasar mı? Sizin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Gerekli ayarlarla oynanır ama çok iyi bir deneyim olmaz.
S stenn Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #4 Alone wolf 174 dedi: Gerekli ayarlarla oynanır ama çok iyi bir deneyim olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlda oynatır hocam.
Alone wolf 174 dedi: Gerekli ayarlarla oynanır ama çok iyi bir deneyim olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlda oynatır hocam.