4050 ve 4060 kaç sene götürür?

PatrickBateman7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dizüstü bilgisayar almak istiyorum ve DLSS 3 teknolojisi için 2 ekran kartlı dizüstü bilgisayar arasında kaldım. Sizce Rtx 4050 veya Rtx 4060 kaç sene götürür?

Hocam valla en az 5 sene götürür ya. GTX950M kullanıyorum ben de 5 yıldır kullanıyorum hala idare etmeye çalışıyorum Valorant, LOL de sıkıntı yokta büyük oyunlara gelince sıkıntılar başlıyor.

4-5 sene götüreceğini düşünüyorum.

Hocam 8 sene çalışır mı sizce yani en 8 sene sonra çıkacak oyunları low grafiklerde kasmadan oynatır mı?

Hocam 4050 veya 4060 8-10 sene götürür mü? 8-10 Sene içinde çıkacak oyunları Low grafiklerdede oynatsa kafi.

İmkansız, 8-10 sene önceki kartlarla kıyaslamak mantıklı olur mu bilmiyorum ama teknoloji benzer bir ilerleme gösterirse 5 yıl götürür en fazla.

Hocam 8 sene çalışır mı sizce yani en 8 sene sonra çıkacak oyunları Low grafiklerde kasmadan oynatır mı?

Nereden bilelim biz onu? Belki seneye 3000 serisinin bile zorlanacağı oyunlar çıkabilir. 4060 seni uzun bir süre götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…