4060 8 GB / i5-12400F sistem alınır mı?

17halilibo17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum. Bu haliyle almayı düşünüyorum. 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım. Sizce sistem nasıl? Alınır mı?

Merhaba birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum bu haliyle almayı düşünüyorum 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım sizce sistem nasıl alınır mı?

Alınır.

Merhaba. Birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum. Bu haliyle almayı düşünüyorum. 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım. Sizce sistem nasıl? Alınır mı?

Keşke bu sisteme yetişseydiniz INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 7600 8GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 7600+i5 12400F var 4060 ile 7600 zaten aynı performansı veriyor.

Hocam bütçeyi biraz daha artırabiliyordan işlemciyi biraz daha yüksek al tavsiyem i7 dir, bende kullanıyorum gayet yeterli bir işlemci.

Ben bunu öneririm. %12 daha güçlü, 12 GB VRAM. 1.500TL daha ucuz.
1080P'de DLSS ve FSR kötü çalışıyor native daha önemli, ikisi de RT yapacak güçte değil zaten. Last of Us'ta mesela 8 GB VRAM yetmiyor, Forza Horizon 5'te yetmeyebiliyor. Gelecekte bu durumun ileriye gitmesi bekleniyor çünkü sonuçta yeni çıkacak oyunlar daha az değil daha fazla kaynak isteyecek. Arkadaşa 1080p için bu sistemi aldırdım mesela.

Alınır, kasası gayet kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı