Merhaba. Birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum. Bu haliyle almayı düşünüyorum. 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım. Sizce sistem nasıl? Alınır mı?
Merhaba birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum bu haliyle almayı düşünüyorum 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım sizce sistem nasıl alınır mı?
Merhaba. Birkaç haftadır güzel sistem bekliyorum ve bunu buldum. Bu haliyle almayı düşünüyorum. 1080p de oyun oynayacagım ve çogunlukla sınava çalışıcagım. Sizce sistem nasıl? Alınır mı?
Ben bunu öneririm. %12 daha güçlü, 12 GB VRAM. 1.500TL daha ucuz.
1080P'de DLSS ve FSR kötü çalışıyor native daha önemli, ikisi de RT yapacak güçte değil zaten. Last of Us'ta mesela 8 GB VRAM yetmiyor, Forza Horizon 5'te yetmeyebiliyor. Gelecekte bu durumun ileriye gitmesi bekleniyor çünkü sonuçta yeni çıkacak oyunlar daha az değil daha fazla kaynak isteyecek. Arkadaşa 1080p için bu sistemi aldırdım mesela.