4060 ekran kartı düşük performans gösteriyor

Dave Mustaine0

Femtopat
Daha fazla  
4060 ekran kartı aldım, sürücüleri güncelledim Windows ayarlarını yaptım ama eski ekran kartım 1650'den düşük performans gösteriyor ve fotoğraftaki gibi düşük ayarları öneriyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

İşlemcin 2060'la bile darboğaz yapıyor maalesef, 4060 için yetersiz bir işlemci. Bu sebeple performansı düşük.
Darboğazı biraz olsun azaltmak için oyun içi ayarları yükseltip yükü ekran kartına vermeyi deneyebilirsin.

İşlemcin 2060'la bile darboğaz yapıyor maalesef, 4060 için yetersiz bir işlemci. Bu sebeple performansı düşük.
Darboğazı biraz olsun azaltmak için oyun içi ayarları yükseltip yükü ekran kartına vermeyi deneyebilirsin.
oyunda fps im çok düşük oluyor artırsam yükselir mi yani cpu o kadar yüksek seviyeleri görmüyor halbuki

Oyunda FPS'im çok düşük oluyor artırsam yükselir mi yani CPU o kadar yüksek seviyeleri görmüyor halbuki.

Sistem ayarlarından "donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" ayarını aç sonra CMD yönetici olarak başlatıp "powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61" yaz güç planını yönet üzerinden de nihai performansı seç sonra tekraradan bir bak FPS değerlerine bazen işlemci darboğaza girse bile değiştirmek dışında birçok fazla bin bir türlü beleş çözüm yolu var eğer halen FPS değerleri az olursa Config yolları ile ya da başlatıcı seçenekleri ile vesaire buna benzer daha çok fazla seçenecek var bir dene bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı