Vidalarını iyice sıktıysan sorun yok. 2 fanlı ekran kartına tutucu almaya gerek yok.4 aydır 4060 2 fanlı ekran kartı kullanıyorum kartı düzgün takmadığımdan mıdır bilmem ama kart hafif eğik gibi geldi, ne yapabilirim? Ekran kartının kırılmasından korkuyorum ekran tutucu gerekli midir?
Vidalarını iyice sıktıysan sorun yok. 2 fanlı ekran kartına tutucu almaya gerek yok.
Vida takmanı tavsiye ederim. Tavsiye değil zaten takman gerekiyor.Vallahi ben vida taktığımı hatırlamıyorum. İttirmiştim ve takıldı yani videolardaki olduğu gibi.
Vidalamadan olmaz, monitör kablosunun takıldığı yerin yanında 2 tane vida deliği var onları da takmalısın. Bu şekilde tabi ki zarar görecektir. Zaten videolarda da vida takıyorlar, sanırım ekran kartını "ittirdikten" sonra videoyu izlememişsinVallahi ben vida taktığımı hatırlamıyorum. İttirmiştim ve takıldı yani videolardaki olduğu gibi.
valla ben vida taktığımı hatırlamıyorum ittirmiştim ve takıldı yani videolardaki olduğu gibiVidalarını iyice sıktıysan sorun yok. 2 fanlı ekran kartına tutucu almaya gerek yok.
Siz dedikten sonra 1 vida taktım ancak hala olmadı gibi sallanmıyor eskisi gibi ancak bi garip duruyor gibiVidalamadan olmaz, monitör kablosunun takıldığı yerin yanında 2 tane vida deliği var onları da takmalısın. Bu şekilde tabi ki zarar görecektir. Zaten videolarda da vida takıyorlar, sanırım ekran kartını "ittirdikten" sonra videoyu izlememişsin
Yamuk vidalamışsınız çünkü.valla ben vida taktığımı hatırlamıyorum ittirmiştim ve takıldı yani videolardaki olduğu gibi
Siz dedikten sonra 1 vida taktım ancak hala olmadı gibi sallanmıyor eskisi gibi ancak bi garip duruyor gibi
Yamuk vidalamışsınız çünkü.
Kasayı yan yatır.
Kart dik duracak şekilde dursun.
Sonra vidala
Bende fark ettim onu ancak en diki buydu galiba direk kartı yamuk takmışım
lego ile dik hale getirdim olmuş mu sizce ?En diki bu değildir. Kartı düz tutup tak vidaları, bu şekilde zarar gelebilir.