4060 ekran kartından parça çıktı

Mustafa paşa 11

Hectopat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr'den hazır bilgisayar aldım. Bir gün geçti, ekran kartımdan tak tak ses geldi. Bilgiyi kapattım ve ekran kartını çıkardım. Ekran kartımın içerisinden fotoğraftaki gibi bir plastik çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Önemli bir şey mi? Geri takıp kullanmaya devam edersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Ekran kartım Asus Dual RTX 4060.

Dosya Ekleri

• IMG20241026111845.jpg
    IMG20241026111845.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 114
Gaming.gen.tr'den hazır bilgisayar aldım. Bir gün geçti, ekran kartımdan tak tak ses geldi. Bilgiyi kapattım ve ekran kartını çıkardım. Ekran kartımın içerisinden fotoğraftaki gibi bir plastik çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Önemli bir şey mi? Geri takıp kullanmaya devam edersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Ekran kartım Asus Dual RTX 4060.
Resim yok tekrar yükleyebilirmisiniz ?

Gaming.gen.tr'den hazır bilgisayar aldım. Bir gün geçti, ekran kartımdan tak tak ses geldi. Bilgiyi kapattım ve ekran kartını çıkardım. Ekran kartımın içerisinden fotoğraftaki gibi bir plastik çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Önemli bir şey mi? Geri takıp kullanmaya devam edersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Ekran kartım ASUS Dual RTX 4060.

Görseli wpden kendine at sonra kaydette boyutu düşmüş olur o şekilde buraya atabilirsin.

Pin koruyucu o. Tüm ekran kartlarında takılı şekilde gelir. Bunu çıkarıp anakarta takıyorsunuz.
Evet hocam koruyucuymuş .Fakat gaming gen tr de ekran kartını kontrol eden adam bunu fanın içine sokmuş sizce zarar görmüşmüdür.Değişim talebinde bulunuyum mu ?

Pin koruyucu gibi gözüküyor. Tüm ekran kartlarında takılı şekilde gelir. Bunu çıkarıp anakarta takıyorsunuz. Ayrıca o koruyucu varken kartı yuvaya nasıl takabildiniz?
Hocam aldığım yerde ekran kartını kontrol ediyorlar.Kontrol eden geri takmamış fanın içine kaçırmış bi şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG20241026113258.jpg
    IMG20241026113258.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 55
Evet hocam koruyucuymuş .Fakat gaming gen tr de ekran kartını kontrol eden adam bunu fanın içine sokmuş sizce zarar görmüşmüdür.Değişim talebinde bulunuyum mu ?

Hocam aldığım yerde ekran kartını kontrol ediyorlar.Kontrol eden geri takmamış fanın içine kaçırmış bi şekilde.
Pek bir şey olacağını sanmam ama hata onlardaymış bence değişim talep edin içiniz rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı