4060 laptopla Rust'ta 60-70 FPS normal mi?

GeraIt of Rivia

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Genelde Rust oynuyorum ve oyunum 60 70 FPS'ten yukarı çıkmıyor. Bazı YouTube videolarını izliyorum ve benden daha kötü sistemlerin benden daha yüksek FPS aldığını görüyorum. (oyun ayarlarını onlar gibi yaptığımda da durum değişmiyor). Bilgisayar sistemlerinden çok anlamam. Acaba bilgisayardım da bir şey yeterli değil mi ya da laptop olduğu için mi düşük FPS veriyor? Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-05_214816800.png
    resim_2025-03-05_214816800.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
  • resim_2025-03-05_214846720.png
    resim_2025-03-05_214846720.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
  • resim_2025-03-05_214902791.png
    resim_2025-03-05_214902791.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba. Genelde Rust oynuyorum ve oyunum 60 70 FPS'ten yukarı çıkmıyor. Bazı YouTube videolarını izliyorum ve benden daha kötü sistemlerin benden daha yüksek FPS aldığını görüyorum. (oyun ayarlarını onlar gibi yaptığımda da durum değişmiyor). Bilgisayar sistemlerinden çok anlamam. Acaba bilgisayardım da bir şey yeterli değil mi ya da laptop olduğu için mi düşük FPS veriyor? Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.
Az değerler

Hocam rust'ın optimizasyonu aşırı kötü normal olabilir.

Hocam kuzenimde de G870 var Ultra ayarlarda RDR2'de 85 90 arası veriyor laptoplardan çok bilgim yok ama sizin değerler bana düşük geldi açıkçası oyun aynı değil evet ama ben sadece örnek vermek istedim :)

MUX switch aktif etmeniz gerek. MUX switch yoksa ve RAM'leri Dual channel yapın FPS artacaktır.
Laptopunuzda MUX switch mevcut.

1741201553916.png

Buradan harici modu seçerek MUX switchi aktif edebilirsiniz.

Son düzenleme:
RTX 4050 laptop kullanıyorum sunucudan sunucuya fps değerleri değişiyor geçen gün arkadaşlarla bir sunucuya girdik normalde ortalama 120 FPS falan alıyorum o sunucuda 60FPS aldım 30'lara kadar da düştü hatta.(arkadaşımda da aynı şekilde oldu)
Yani büyük ihtimalle sunucu kaynaklıdır farklı sunucuları dene.
Oyunda yeniyim arada oynarız diyorsan ekleşelim😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı