Bir dahakine konuda ben şu programlar için sistem arıyorum derseniz daha sağlıklı olur. Malum yazmadığı için bilmek pek mümkün olmuyor.
Paylaştığınız sistemde kasa-PSU tarafında Power Boost adlı globalde hiçbir karşılığı olmayan bir markaya yer verilmiş. Benim sunduğumda ise Enermax tercih edilmiş.
ENERMAX is a world-leading high-performance PC hardware brand, that designs and produces power supplies, CPU coolers, and computer cases.
SSD tarafında WD koyulmuş ancak Green serisi olduğu için DRAM zaten barındırmıyor. Lexar'dan tek üst olduğu yan kapasitesi.
Yani giriş seviyesi SSD'ler.
Anakart üreticileri aynı. Yalnız AMD tarafında OC desteği sunulan bir anakart koyulmuş.
GPU markaları aynı.
İşlemciler arasındaki AMD farkını sunmama gerek var mı? Ya da aşağıya sunayım. AMD ısınıyor mevzusunu 500 TL'lik bir soğutucuyla bitiriyorsunuz ama performans farkı kapanmıyor.
Kısacası nasıl bir çıkarım yaptınız bilmiyorum ama sorunlu ve düşük seviyelik bir durum yok. Paranızla tabii ki istediğiniz ve işinize yarayacak şeyi almakta özgürsünüz ancak yanlış bilgilendirme yapmayın.