4060 Ti 16 GB Zotac Spider alınır mı?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Kartta 16k var ve 15.7k'ya düşmüş. 16 GB Zotac Twin Edge Spider Edition almalı mıyım? R5 5600 1080p 550w psu

RX 7800xt alabilirsin 1k daha artarsa ama psu yetmeyebilir.

160w hocam nzxt c550 yeterde artar

Alınır fakat 550watt kaliteli bir PSU olması lazım 550watt Gold değilse eğer PSU'nuz besleme konusunda sıkıntı olabilir.
Nzxt c550 bence gayet yeter sistem 160+65 225w cekiyor ne yicek max 300 hadi

Kartta 16k var ve 15.7k'ya düşmüş. 16 GB Zotac Twin Edge Spider Edition almalı mıyım? R5 5600 1080p 550w psu
hocam kartın eğer ki incelemesi varsa ona bakın sıcaklık değerleri, kaç watt çektiğine bakın. O şekilde karar verin isterseniz. Ama üstü kapalı öneri istiyorsanız Zotac diğer kartlardan geri kalma sebebini hiç anlamadım ancak fikrimce çok şaşaalı kartlar üretmediği için olabilir.

hocam kartın eğer ki incelemesi varsa ona bakın sıcaklık değerleri, kaç watt çektiğine bakın. O şekilde karar verin isterseniz. Ama üstü kapalı öneri istiyorsanız Zotac diğer kartlardan geri kalma sebebini hiç anlamadım ancak fikrimce çok şaşaalı kartlar üretmediği için olabilir.
Donanım arşivinin videosunda 300w çekiyordu sanırım toplam sistem. Yetebilir aslında. 7800xt al bence attığımı. Performansı 4070 ile denkti sanırım.

Zotac çokta kötü değil bi asus msi kadar olmasada bence twin edge modeline baktım 75 i geçmiyor sıcaklık

Donanım arşivinin videosunda 300w çekiyordu sanırım toplam sistem. Yetebilir aslında. 7800xt al bence attığımı. Performansı 4070 ile denkti sanırım.
Hocam sizce alınırmı peki 4060 ti 16gb zotac spider edition zaten kasama anca bu sığıyor ilerde kasa değişcem

adam para ekleyemiyor kartında 16k var.
Doğru dedidiniz sepette indirim kalkmadan alayım bari hocam 550w yeter zaten soğutmasıda çok kötü değil 72 ortalama

Hocam sizce alınırmı peki 4060 ti 16gb zotac spider edition zaten kasama anca bu sığıyor ilerde kasa değişcem

Doğru dedidiniz sepette indirim kalkmadan alayım bari hocam 550w yeter zaten soğutmasıda çok kötü değil 72 ortalama
Senin içine siniyorsa al. Ben olsam alırdım fiyatı yükselmeden sonra da gider incelemelerini izlerdim. 15k'ya 16 gb vramli tek bir kart vardır o da arc770 onunda yazılım vb. sorunları oluyor. Arkadaşların önerdikleri kartta çok güzel bir kart ancak şuanlık bütçe çıkamıyorsan, pc'nin hazır olmasını istiyorsan alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı