4060 Ti 8 GB için 2K monitör önerisi

Bütçe
10.000-16.000

Meiyo Senshi

Hectopat
Herkese merhaba, sistemimde 4060 Ti 8 GB ekran kartı, i5 13. nesil işlemci ve 32GB ram bulunmakta. Bütçem 10-16k arası. Öncelikle şunu sormak istiyorum, oyunlarda herhangi bir problem yaşar mıyım veya kaç FPS alırım ortalama? 2K monitör ekran kartını çok fazla zorlar mı?

Şu an halihazırda 1ms 165Hz 27 inç FHD VA panel monitörüm var fakat değiştirmek veya ek olarak yanına bir monitör almak istiyorum ve daha kaliteli bir şey olsun istiyorum. 27 inç olduğu için biraz piksel sayıyorum ve bu durum artık rahatsız ediyor. Varsa FHD monitör önerilerinizi de alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam o ekran kartı 1080p için. 1080p için şu monitörü önerebilirim: Amazon.com.tr

2K monitör alırsam ne gibi sıkıntılar çekerim hocam, bilgim olmadığı için soruyorum herkes genel olarak FHD monitör önermiş fakat nedenini belirtmemiş. Açıklayabilirseniz sevinirim.
Hocam 4060 Ti kas gücü olarak yetersiz, bu yüzden size çok zorluk yaşatır 2K'da. 1080p'de aldığınız FPS'in yarısını alırsınız.

Hocam o ekran kartı 1080p için. 1080p için şu monitörü önerebilirim: Amazon.com.tr
Bende bu monitörü çok düşündüm 1080p için fakat önerdiğiniz bu monitörle ilgili birkaç araştırma yaptım ve forumda çok fazla konusu var, herkes bobinden cızırtı geldiğini belirtmiş. Fakat kimse bu duruma dair elle tutulur bir çözüm sunmamış ve tamamen şans işi olduğunu belirtmişler. Yoksa bu monitör her açıdan 10/10 bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı