4060 Ti 8 GB için işlemci tavsiyesi

Smtylmz89

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

6700K sistemim için 4060 Ti ekran kartı alarak upgrade e başladım. Şimdi sıra işlemciye geldi. Ryzen 7950x3D almayı planlıyordum fakat darboğaz olabileceği yazıyor bazı başka forumlarda. Bu işlemci için 4090 gibi yüksek maliyetli bir ekran kartının kullanılması gerektiği gibisinden. Durum böyle ise 4060 Ti 8 GB için en uygun işlemci Ryzen serisinde ne olur? Toplamayı planladığım sistem:

• Ryzen 7950x3D.
  • RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartı.
  • AM5 MSI anakart.
  • 64 GB 6400 MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapmaz ama oyun için o işlemci gerekli mi degilmi bilemem. 4060 Ti için.

Toplamayı planladığım sistem:
Özel bir sebebi yoksa gördüğüm en dengesiz sistem, işlemciyi 7500F yapıp geri kalan tüm parayı ekran kartına yatırılabilirsin. Darboğazın D'si olmaz.

Durum böyle ise 4060 Ti 8 GB için en uygun işlemci Ryzen serisinde ne olur?
R5 7500F.

7950x3D almayı planlıyordum fakat darboğaz olabileceği yazıyor bazı başka forumlarda.
Buradan selam olsun darboğaz yapar diyen vatandaşa.

ekran kartı, sıvı soğutma ve psu'yu yeni sistemde kullanabilirim. bunun haricinde işlemci, anakart ve ram için bütçem 25 bin lira civarı. ddr5 bir sistem istiyorum

düşük bir işlemci kullanmak istemiyorum. 6 çekirdek bir işlemci kullanacağıma sistemi hiç yükseltmem daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…