4060 Ti 8 GB vs 6700 XT

Bütçe
14.000
3070 nasıldır 2. El 10-11 k 2. El kart sorun yapmazsa alabilirim

DLSS 3 teknolojisi için 4060 Ti tercih edilebilir.
Hocam RX 7700 XT, 4060 ti dan %25-%30+ daha iyi. DLSS 3 bir avantaj değildir, FSR 3 varken. Benim fikrim bu yönde. 4060 Tİ, 3060 Tİ bozması bir ekran kartıdır bence.

Çok saçma bir bakış açısı 3 aydır RX 6700 XT kullanıyorum sadece 1 kere WattMan hatası verdi sürücüsünde bir sorun göremedim NVIDIA'nın sürücüsü ayak bakım falan yapıyor galiba bu sürücü sıkıntıları nedir açıklayabilir misiniz?

Gordugum kadariyla Windows surumu guncellendiginde veya hiçbir şey olmadiginda sıkıntı olabiliyor suruculerinde. Inanmiyorsaniz yazin AMD driver problem diye internete onlarca Reddit Thread'i cikiyor.

Gordugum kadariyla Windows surumu guncellendiginde veya hiçbir şey olmadiginda sıkıntı olabiliyor suruculerinde. Inanmiyorsaniz yazin AMD driver problem diye internete onlarca Reddit Thread'i cikiyor.
Tek bir soru sormak istiyorum hayatında hiç AMD kart kullandın mı kullandığında HD 6570 falan mıydı?

Hocam PSU ona yetmez ki. 2. el de RX 6800 XT kovalayın. RTX 30 serisinden RTX 3090 harici diğer kartlar bence alınmazlar. Piyasaları yüksek.

6800XT 6800 eski kalıyor kartlar güçlü fakat 7700XT ile hemen hemen aynı performansı veriyor he tabii VRAM daha fazla 6800XT'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…