4060 Ti 8 GB vs 6700 XT

Bütçe
14.000
@İsmail Evece, 4060 Ti ile hem DLSS hem de FSR teknolojisi kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Yanlışsa düzeltirsiniz.

Tek bir soru sormak istiyorum hayatında hiç AMD kart kullandın mı kullandığında HD 6570 falan mıydı?

Kullanmadim ama her baktigimda kendisi hakkinda negatif bir yorum gormem de beni kullanmaktan uzak tuttu.

7700XT alırdım ben olsam daha güncel cünkü.

Evet hocam kullanılıyor.

Hocam o zaman 7700 XT en iyi kart gibi F/P açısından ama fiyat artarsada RX 6800 XT iyi duruyor 2. el olmasi sorun yaşatır mı sizce.

6800XT 6800 eski kalıyor kartlar güçlü fakat 7700XT ile hemen hemen aynı performansı veriyor he tabii VRAM daha fazla 6800XT'nin.
7700 XT fiyatına 6900-6950 XT kartları alınabilir. Ve tavsiyem de bu yöndedir. 2. el 6000 serisi.

Hocam o zaman 7700 XT en iyi kart gibi F/P açısından ama fiyat artarsada RX 6800 XT iyi duruyor 2. el olmasi sorun yaşatır mı sizce.

Hocam gerekli testleri yapın eğer sorun yoksa alın ama benim önerim Sapphire XFX almayın bu kartların soğutması ne yazık ki iyi değil.

Benim kullandığım kartlar XFX saphirendi sürekli 73 74 derece görüyordum kışın bakımları her şeyini yapmama rağmen şu an RX6800 MSI kullanıyorum menmunum 50 derece oyunlarda.

Kullanmadim ama her baktigimda kendisi hakkinda negatif bir yorum gormem de beni kullanmaktan uzak tuttu.
Hayatı boyunca gördüğü en baba kart 1050 Ti olan insanlar AMD hakkında yorum yapıyor bu tür yorumlara çok aldırış etmeyin şahsen AMD kullandıktan sonra NVIDIA'ya karşı görüşlerim değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…