1080P'de kesinlikle yapar, zamanında aynı işlemci ile RX 6700 kullanıyordum ona bile doğru düzgün yetmediği durumlar oluyordu. Bir de bu 5000G serisinde önbellek çok düşük, harici ekran kartı alacak kişilere tavsiye edilmiyor. 8000G serisinde durum biraz düzeltildi.
önceden kullandıgım rx 6500xt ekran kartını ve ryzen 5 5600g işlemcisini satıp güzel bi işlemci almayı düşünüyorum en uyumlu şekilde çalışacak işlemci hangisidir intel ryzen farketmez
Önceden kullandıgım RX 6500XT ekran kartını ve Ryzen 5 5600G işlemcisini satıp güzel bir işlemci almayı düşünüyorum en uyumlu şekilde çalışacak işlemci hangisidir Intel Ryzen fark etmez.
önceden kullandıgım rx 6500xt ekran kartını ve ryzen 5 5600g işlemcisini satıp güzel bi işlemci almayı düşünüyorum en uyumlu şekilde çalışacak işlemci hangisidir intel ryzen farketmez
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!