4060 Ti ekran kartına 2K monitör alınır mı?

İsimsizMan09

Hectopat
Merhaba. 4060 Ti ekran kartım ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. Yeni bir monitör almak istiyorum 3 yıllık monitörüm artık çok eskidi. Ben de hazır almışken 2K kaliteli bir monitör alayım diyorum.

Almayı düşündüğüm modeli aşağıda bıraktım. Sizce 1080p mi tercih etmeliyim yoksa 2K aşağıdaki monitör iyi midir? Hikayeli oyunlar oynuyorum. Dizi film için de iyi olur diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K alabilirsin tabii ki de ekran kartılık bir durum yok monitör seçerken sadece daha çok 1080p oyunculuğa hitap eden bir ekran kartı olduğu için genellikle 1080p monitör kullanılır. Ama 2K da bazı oyunları rahat bir şekilde oynatır oynatmasa bile çözünürlük 1080P'ye düşürerek de oynayabilidiğin için sorun teşkil etmez.

4060ti genellikle 1080p oyunculuk için diyorlar ama belli oyunları oynarsın 2kda ya da ayarları düşürerek 2kda oynayabilirsin. Almışken iyisini almakta fayda var. Ekran kartını yükseltince ilerde 2kda kullanırsın en kötü bence 2k al. Ancak şunu da ekleyeyim, bende 27 inch 1080p bir monitör vardı ve ekran büyük olduğu için pikseller seçilebiliyor 24 inch 1080p monitöre göre birazcık da olsa bulanık oluyor maalesef. Bu sebebten o monitörü satıp 24 inch 1080pye geri döndüm. Aklınızda bulunsun

Sağolun hocam fikirleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…