4060 Ti i5 12400F sisteme ASUS anakart önerisi

Erdem Durmaz

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi bayramlar. RTX 4060 Ti i5 12400F sistem toplayacağım ama hangi anakart seçemedim ASUS marka hangi anakartı önerirsiniz? Fiyat maximum 10-12ye kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi bayramlar. RTX 4060 Ti i5 12400F sistem toplayacağım ama hangi anakart seçemedim ASUS marka hangi anakartı önerirsiniz? Fiyat maximum 10-12ye kadar çıkabilirim.

Eğer 2.el düşünürseniz bütçenizi bir tık aşan fakat en üst seri olan bu anakart var:

Sıfır ve uygun olsun isterseniz ASUS ROG STRIX B760'lara bakabilirsiniz. Hem görünüş olarak güzeller hemde orta segmentteler.

Son düzenleme:
Anakartta ağ özelliklerinin bulunmasını istiyor musun? İstemiyorsan düşük fiyata anakartı çözebilirsin.
ağ özellikleri ve bluetooth olsun bence dışardan çözmek uğraştırır

Eğer 2.el düşünürseniz bütçenizi bir tık aşan fakat en üst seri olan bu anakart var:

Sıfır ve uygun olsun isterseniz ASUS ROG STRIX B760'lara bakabilirsiniz. Hem görünüş olarak güzeller hemde orta segmenttele

Sıfır ve uygun olsun isterseniz ASUS ROG STRIX B760'lara bakabilirsiniz. Hem görünüş olarak güzeller hemde orta segmentteler.
iki cihazda guzel ama ilandada sıfır yazıyor

Ağ özellikleri ve Bluetooth olsun bence dışarıdan çözmek uğraştırır.

İki cihazda guzel ama ilandada sıfır yazıyor.

Bu pahalı olan.
Bu da ucuz olan.

Ağ özellikleri ve Bluetooth olsun bence dışarıdan çözmek uğraştırır.

İki cihazda guzel ama ilandada sıfır yazıyor.

Evet ilandakide sıfır bundan önce 1 tane daha ilan atmıştım o 2. eldi fakat ilanın açıklamasında satıldığını gördüm o yüzden sildim ama 2.el yazısını silmeyi unutmuşum.

Bu pahalı olan.
Bu da ucuz olan.

Hocam Konu sahibi ASUS istemiş.

Evet ilandakide sıfır bundan önce 1 tane daha ilan atmıştım o 2. eldi fakat ilanın açıklamasında satıldığını gördüm o yüzden sildim ama 2.el yazısını silmeyi unutmuşum.

Hocam konu sahibi ASUS istemiş.

ASUS kartlardansa MSI kartlar daha F/P oluyor hocam. Özellikle isterse belirtsin ASUS kartta atayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı