4060 Ti için uygun monitör önerisi

mytnarrow

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynamak için bu sistemi almayi düşünüyorum, hangi tip monitor bu sistemle uyumlu olur? Battlefield serisi, Metro Exodus, Doom tarzi oyunlar ve taktiksel FPS oyunlari oynayacagim.

Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.
Sistem gayet iyi beğenmediğim yanı PSU.

Hocam en fazla 15k. Ve saydığım oyunlari da kaldırır degil mi? Cok bir bilgim yok da.

Rahatlıkla kaldırır.

Hocam en fazla 15k. Ve saydığım oyunlari da kaldırır degil mi? Cok bir bilgim yok da.

Tam bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem önerebilirim.

Rahatlıkla kaldırır.

Tam bütçenizi belirtirseniz daha iyi sistem önerebilirim.

Hocam 50k bütçem var. Ustteki sistem 31.5k geri kalaniyla monitör, klavye, mouse vs alacağım. Klavyeyle mouse cok önemli degil su anda monitör hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Bana bir arkadaş bunu önermişti

Bu nasil hocam

Hocam 50k bütçem var. Ustteki sistem 31.5k geri kalaniyla monitör, klavye, mouse vs alacağım. Klavyeyle mouse cok önemli degil su anda monitör hakkında bilgiye ihtiyacım var.

4070 veya RTX 4070 Super sistem toplayalım ozm daha iyi olur 3K ekip mana gider 7 8K ya 2K monitör ayarlarız düz hesap 10k Full ekip mana gidiyor.

Alacağın sistemle bir işe yaramaz 2K monitör eğer 4060 Ti alırsan bu sistem daha çok 1080p için ideal.

Acikcasi formun basindaki sistem fiyat olarakda uygun ve onu almayi düşünüyorum.bana o sisteme uyumlu bir monitor onermeniz yeterli olacaktir.O önerdiginiz monitor nasil? Darbogaz veya ghosting yaşar miyim?

Açıkçası formun basindaki sistem fiyat olarak da uygun ve onu almayi düşünüyorum. Bana o sisteme uyumlu bir monitor onermeniz yeterli olacaktir. O önerdiginiz monitor nasıl? Darbogaz veya ghosting yaşar miyim?

Sorun olmaz önerilen bir monitör.

Bu sisteme 2K monitör gider.

1080p sisteme 2K monitör alınmaz gerek yok para israfı olur.

Açıkçası formun basindaki sistem fiyat olarak da uygun ve onu almayi düşünüyorum. Bana o sisteme uyumlu bir monitor onermeniz yeterli olacaktir. O önerdiginiz monitor nasıl? Darbogaz veya ghosting yaşar miyim?

Bu sistemi alabiliriz ekip mana bütçe aşıyor ama özelleştirme yapınca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…