Çözüldü 4060 Ti OC yaptıktan sonra PC kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efeozturk3040

Centipat
Daha fazla  
Galax 4060 Ti MSI Afterburner'dan +400 +400 arttırma yaptım, ardından PC direk kapandı, sonra açıldı, ayarlar eski haline döndü ama YouTube'da video izlerken internetimin iyi olmasına rağmen tam ekran yapınca donma oluyor, videoyu ileri sararken donma oluyor, hafif renkler titriyor sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3.2 GHz çekirdek hızı demek bu neredeyse. Hocam yani sıvı soğutmalı özel üretim 4090'lar bu hızlara anca ulaşırken sizin 4060 Ti kartınız mı çıkacak hocam? İnşallah zarar görmemiştir. En kötü OC yaptığınız VRAM hasar görmüştür, ya böyle kullanmaya devam edersiniz ya da zamanla hasar büyür ve servisin yolunu gösterir.

3.2 GHz çekirdek hızı demek bu neredeyse. Hocam yani sıvı soğutmalı özel üretim 4090'lar bu hızlara anca ulaşırken sizin 4060 Ti kartınız mı çıkacak hocam? İnşallah zarar görmemiştir. En kötü OC yaptığınız VRAM hasar görmüştür, ya böyle kullanmaya devam edersiniz ya da zamanla hasar büyür ve servisin yolunu gösterir.

Oyunlarda hiçbir sorun yok GTA 5 RDR2 Sea of Thieves bu oyunlarda denedim FPS düşmesi görüntü bozulması hiçbir sıkıntı yok ama video izlerken tam ekran yapınca donuyor video.

Sorunu çözdüm tarayıcıda sorun varmış tarayıcı değiştirdim düzeldi.
Ekran kartını 4090 falan mı yapmaya çalışıyorsun?
Ekran kartı zarar görmüş olabilir belki o kadar overclocktan sonra.
Yavaş yavaş katmanlı şekilde yapsanız çok daha iyi olurdu.
oyunlarda hiçbir görüntü değişikliği ve fps farkı yok ama youtubeda videoyu tam ekran yapınca kickde yayın izlerken tam ekran yapınca donmalar oluyor

Galax 4060 Ti MSI Afterburner'dan +400 +400 arttırma yaptım, ardından PC direk kapandı, sonra açıldı, ayarlar eski haline döndü ama YouTube'da video izlerken internetimin iyi olmasına rağmen tam ekran yapınca donma oluyor, videoyu ileri sararken donma oluyor, hafif renkler titriyor sanki.
Hocam pek bilgim yok fakat 4060 bile çoğu oyunu çok rahat 60 fps oynatırken neden 4060 tia oc yapma gereğinde bulundunuz.

3.2 GHz çekirdek hızı demek bu neredeyse. Hocam yani sıvı soğutmalı özel üretim 4090'lar bu hızlara anca ulaşırken sizin 4060 Ti kartınız mı çıkacak hocam? İnşallah zarar görmemiştir. En kötü OC yaptığınız Vram hasar görmüştür, ya böyle kullanmaya devam edersiniz ya da zamanla hasar büyür ve servisin yolunu gösterir.

Oyunlarda hiçbir sorun yok GTA 5 RDR2 Sea of Thieves bu oyunlarda denedim FPS düşmesi görüntü bozulması hiçbir sıkıntı yok ama video izlerken tam ekran yapınca donuyor video.

Sorunu çözdüm tarayıcıda sorun varmış tarayıcı değiştirdim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı