Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.391 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ekim 2024 #11 Emirhankhn dedi: 180 hertz Hayır 1080P'ye geçtim 2K ya geçmedim driverlarda güncel neden böyle oldu acaba. Genişletmek için tıkla... Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından.
Emirhankhn dedi: 180 hertz Hayır 1080P'ye geçtim 2K ya geçmedim driverlarda güncel neden böyle oldu acaba. Genişletmek için tıkla... Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından.
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 23 Ekim 2024 #12 Nyxa dedi: Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından. Genişletmek için tıkla... G-Sync ile alakasızdır.
Nyxa dedi: Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından. Genişletmek için tıkla... G-Sync ile alakasızdır.
E Emirhankhn Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 102 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #13 571602 dedi: Hocam anakart chipset driverı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? Nyxa dedi: Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından. Genişletmek için tıkla... dedikten sonra kapattım fakat bi fark yok fps 90 ı geçmiyor
571602 dedi: Hocam anakart chipset driverı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? Nyxa dedi: Dediğim G-sync ayarına baktınız mı ? Nvidia Denetim masasından. Genişletmek için tıkla... dedikten sonra kapattım fakat bi fark yok fps 90 ı geçmiyor
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 23 Ekim 2024 #14 Emirhankhn dedi: hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olabilir veya oyunda sorun var.
Emirhankhn dedi: hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklı olabilir veya oyunda sorun var.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.391 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ekim 2024 #15 Emirhankhn dedi: hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? dedikten sonra kapattım fakat bi fark yok fps 90 ı geçmiyor Genişletmek için tıkla... Kullandığın anakart modelinin destek kısmından güncel bütün sürücüleri kur. Bilmediğine göre kurulmamış olabilir.
Emirhankhn dedi: hiç bilmiyorum çok önemli bir şey mi? dedikten sonra kapattım fakat bi fark yok fps 90 ı geçmiyor Genişletmek için tıkla... Kullandığın anakart modelinin destek kısmından güncel bütün sürücüleri kur. Bilmediğine göre kurulmamış olabilir.
E Emirhankhn Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 102 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #16 Nyxa dedi: Kullandığın anakart modelinin destek kısmından güncel bütün sürücüleri kur. Bilmediğine göre kurulmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra BIOS'tan yapmam gereken bir işlem var mı? Son düzenleme: 23 Ekim 2024
Nyxa dedi: Kullandığın anakart modelinin destek kısmından güncel bütün sürücüleri kur. Bilmediğine göre kurulmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdikten sonra BIOS'tan yapmam gereken bir işlem var mı?
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.391 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ekim 2024 #17 Emirhankhn dedi: İndirdikten sonra BIOS'tan yapmam gereken bir işlem var mı? Genişletmek için tıkla... Destek kısmındaki tüm sürücülerin son sürümlerini indir ve sırayla kur. Orada BIOS güncellemesi de mevcuttur muhtemelen. Ama Bios güncelleme işini şimdilik bir kenara bırak sadece sürücüleri kurmaya bak.
Emirhankhn dedi: İndirdikten sonra BIOS'tan yapmam gereken bir işlem var mı? Genişletmek için tıkla... Destek kısmındaki tüm sürücülerin son sürümlerini indir ve sırayla kur. Orada BIOS güncellemesi de mevcuttur muhtemelen. Ama Bios güncelleme işini şimdilik bir kenara bırak sadece sürücüleri kurmaya bak.