4060 Ti sistem kaç TL eder?

hocam sıfırı şuan 24den başlıyor diyebilirim. 21e koysam 3k monitör parası bırakmak isteyen çıkar bence.

Hocam 20-25 tutmaz. 2. el piyasası zaten çok oynak kısa sürede satacağında kesin değil. Ama şu an kaça koyarım dersen 18-20 arası fiyat düşün.

Sıfırının indirimsiz fiyatı 22k-23k bandında, indirimli 20k'ya kadar düşebiliyor. 19k-21K'dan salın gitsin.
hocam nerede indirimli fiyatı 20k , ben zamanında indirimle 23k ya nasıl aldım o zaman. 20k İndirimli fiyat olan kasaların çoğunda ya psu bomba oluyor ya ssd çökerticek birşey oluyordu.

Biraz zor hocam şahsen sizden almak yerine gider sıfır alırdım kendime. Piyasay hâkim olmayan cok insan olduğu için karına satma ihtimaliniz düşükte olsa var.

Hocam 20-25 tutmaz. 2. el piyasası zaten çok oynak kısa sürede satacağında kesin değil. Ama şu an kaça koyarım dersen 18-20 arası fiyat düşün.
Kısa sürelik bir derdim yok zaten, 2 ay bile okey şuan.

Biraz zor hocam şahsen sizden almak yerine gider sıfır alırdım kendime. Piyasay hâkim olmayan cok insan olduğu için karına satma ihtimaliniz düşükte olsa var.
Ya tabi hocam şimdi olma ihtimali düşük diye veya almak mantıksız diye koymayacak değilim. Tabi koyacağım sistemi ama 20 21 mi diyorsunuz koymak için en mantıklı fiyata?

Ya tabii hocam şimdi olma ihtimali düşük diye veya almak mantıksız diye koymayacak değilim. Tabii koyacağım sistemi ama 20 21 mi diyorsunuz koymak için en mantıklı fiyata?

Maalesef evet hocam.

hocam nerede indirimli fiyatı 20k , ben zamanında indirimle 23k ya nasıl aldım o zaman. 20k İndirimli fiyat olan kasaların çoğunda ya psu bomba oluyor ya ssd çökerticek birşey oluyordu.
Daha dün konusu açılmıştı, öyle bozuk bir tarafıda yok sistemin.

Kısa sürelik bir derdim yok zaten, 2 ay bile okey şu an.

Hocam yılbaşı olacak fiyatlar artacak artıdan zaman geçtikçe kullanmasan bile fiyatı minik minik düşer sistemin. 2 ay içinde satarsan 18'e bulursun alıcı diye düşünüyorum zorlarsan.

hocam böyle düşük stoklu sistemleri genelde çok az kişi alabiliyor zaten alanların bir kısmı da al satçı oluyor yanlış bilmiyorsam.Ekran kartının ventus modeli olması dışında sorun yok gerçekten de sistemde.

Hocam yılbaşı olacak fiyatlar artacak artıdan zaman geçtikçe kullanmasan bile fiyatı minik minik düşer sistemin. 2 ay içinde satarsan 18'e bulursun alıcı diye düşünüyorum zorlarsan.
Yılbaşı olunca fiyatların artması bana katkı sağlamaz mı diyorsunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…