Çözüldü 4060 Ti sistem Minecraft'ta 150 FPS alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Doğrudur hocam olabilir fakat neden dolayı olmuş olabilir ki?
Dediğim gibi Bilgisayardan anlamam Ve az java oynama fırsatım oldu.
Bedrock olsa daha çok yardımcı olabilirdim. Ama illaki soruyorsan bence (bi aralar benimde ömrümü yedi) Performans modunu açmamış olabilirsin. ( performans modunu hem Şarj hemde normal mod için açmanı tavsiye ederim)

O oyunlarda FPS degerleri nasıl?

O oyunlarda FPS degerleri nasıl?

Oyuna ne kadar RAM verdiniz bu arada?

Hocam Forge'ye 8 GB verdim modlu olarak oynadığım için. Oradan açıyorum oyunu da. Ranch 80-100 FPS alıyorum en yüksek grafik fakat optimizasyonu kötü hocam Ark'da aldığım FPS ise normaldi hocam ne çok yüksek ne çok azdı sanırım.

Sistemde kac GB RAM var ise 1GB altini verir misiniz?

Hocam FPS değerleri yine aynı dengeliden yüksek performansa değiştirdim pek bir şey değişmedi.

Sistemde kac GB RAM var ise 1GB altini verir misiniz?

Verdim hocam bu sefer sabit 165 alıyorum ama hala 166 olmuyor. Demin 166'ya kadar çıkmıştı oysaki.

Bir şey limitliyor ama ne oldugu aklima gelmiyor.

Hocam FPS değerleri yine aynı dengeliden yüksek performansa değiştirdim pek bir şey değişmedi.

Verdim hocam bu sefer sabit 165 alıyorum ama hala 166 olmuyor. Demin 166'ya kadar çıkmıştı oysaki.

Hocam sanırım 165'te kısıtlıyor FPS'i 166'ya 2 kere çıkmıştı onda da 1 saniye durmadı 166'da.

FPS liminiti sinirsiza cektiniz degil mi?

Bir şey limitliyor ama ne oldugu aklima gelmiyor.

Hocam V-Sync diye bir şey varmış monitörün hzsine göre sınırlıyormuş monitörüm de 165 Hz ondan olabilir mi acaba araştırırken buldum şimdi.

FPS liminiti sinirsiza cektiniz degil mi?
Evet hocam

Hocam V-Sync diye bir şey varmış monitörün hzsine göre sınırlıyormuş monitörüm de 165 Hz ondan olabilir mi acaba araştırırken buldum şimdi.

Evet hocam.

Evet hocam V-Sync yüzündenmiş FPS'im 400-500 arasında şu an.

Hocam where are you fromwhere are you from diye bir şey varmış monitörün hzsine göre sınırlıyormuş monitörüm de 165 Hz ondan olabilir mi acaba araştırırken buldum şimdi.

Evet hocam.

Onceki mesajlarda yazdimya hocam kapatin diye.

Onceki mesajlarda yazdimya hocam kapatin diye.

Hocam bahsettiğim V-Sync Minecraft'ın içinden kapatılıyor ikisi farklı şeyler sanırım sizin söylediğiniz gsnyc, farkları nedir ne değildir bilmem hocam ama belki V-Sync olan Minecraft'ın özelliğidir.

Her neyse hocam hepinize yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım sağ olun var olun çok kral insanlarsınız iyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…