4060 Ti sistem nasıldır?

KeaLegend

Hectopat
Merhaba, aşağıdaki görselde bulunan sistem nasıl?

1722978630420.png

Bir konuda öneri olarak bu sistemi önermiş bir arkadaş;

Bende biraz üstüne eklemeler yapmıştım. Önerebilecek olduğunuz bir sistem ya da yapılandırma var mı? Ortalama 30 - 40 arası ya da ufaktan miktarı geçebilir.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2276321
Bende Windforce 2060 var. Kartın garantisi bittikten 2 hafta sonra 1 fanı dönmemeye başladı. Yağlama yaptım biraz daha götürdü ama sonunda bir daha dönmemek üzere durdu. Kart cehennemden sıcak çalışıyor. Sıcak çalıştığı içinde kartın fanları hep yüksek RPM'de dönecek. Bu da kartın fanlarının ömrünü kısaltacak. 4060 Ti modelinin çok farklı olacağını sanmıyorum.

Kasa değişmeli. Yıl olmuş 2024 hard disk kullanılmamalı. Hem bad sector hem çok yavaş.

SSD var zatende, hard disk kullanılabilir az girdiğin oyunları fotoğrafları varsa film dizi bölümlerini yani çer çöpü koyarsın oraya. Fazladan bütçe varsa alınabileceğini düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2276321

Merhaba. Intel yerine Ryzen öneririm. Çoklu çekirdek performansında daha iyidir. Bu sisteme daha çok Ryzen 5600 yakışır. Rampage Power Supply önermiyorum kalitesizdir, yarın bigün elinizde patlar bilindik markalara yönelin Frisby, Rampage gibi markalardan bu konuda uzak durun. Anakart olarak seçilmiş anakartta çift RAM slotu ve 1 M.2 SSD'i slotu görüyorum çok fark yoksa 1700TL bile olsa fark olarak 4 RAM slotlu ve çift M.2 SSD slotlu bir anakart öneririm. Sisteminizin orijinal fiyatı 30.000TL civarınındaysa şu anki parçalarla değmez başka sisteme yönelin. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı