4060 Ti sistem önerisi

Bu arada bütçemi Max 34 k kasa için.

Hocam bu site güvenilir mi ilk defa duydum bir de bu sistemdeki kasa nasıl kaliteli midir kimisi kasadan falan kısıyor çünkü.

Hocam colorfull marka bir tedirgin etti doğrusu.

Hocam size söyleyeceklerim şunlar: Eğer hocam işlemci ve kasanın daha iyi olmasını istiyorsanız benim attığımı alın, eğer ekran kartının iyi olmasını istiyorsanız da arkadaşın attığını alın. He bu arada ikisinde de bir soğutucu almanız gerekiyor onu da hesaba katın.

5600X ısınıyor ama 1-2 ay soğutucusuz idare edilir gibi. Sizin attığınız işlemciye bakmadım ama 5600X'te gayet iyi.

kesinlikle alınmaz. benim attığım 4070'i al.

soğutucu alırken neye dikkat etmeliyim peki tavsiye edebileceğiniz soğutucular neler ? ilerisi için

soğutucu alırken neye dikkat etmeliyim peki tavsiye edebileceğiniz soğutucular neler ? ilerisi için
İşlemciye göre değişir,ama bunu öneririm.

konuyu hortlatacağım ama bir şey sormak istiyorum. Açıkcası msi ve asus harici ekran kartlarına pek güvenmediğim için almayı düşünmüyorum. Bu iki sistem arasında gidip gelmekteyim. İlk linkteki (5700x) kasanın boyutu biraz küçük olduğundan 3 fanlı ekran kartı sıkıntı yaratır mı ? Diğer linktekinin işlemcisi 13400f olduğundan bi tık pahalı. Ayrıca soğutucu da takılması gerekecek. İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım ? Açıkcası ikincisi bi tık bütçemi açacak gibi çünkü monitor de alacağım. Ama değer ise alabilirim.

Hocam oradaki benim attığım sistem iyiydi ama kendin bilirsin. Bu arada GT301 biraz dar kasadır 3 fanlı ekran kartı sığmayabilir.

Hocam oradaki benim attığım sistem iyiydi ama kendin bilirsin. Bu arada GT301 biraz dar kasadır 3 fanlı ekran kartı sığmayabilir.
evet hocam ama ekran kartı colorful olduğu için elemiştim. Gt301 deki ekran kartı 2 fanlı bu bitfenix kasa olan sistemdeki ekran kartı 3 fanlı. Acaba sığar mı sığmasa böyle bir sistem yapmazlar gerçi. Gene de sormak istedim

bitfenixin ekran kartı boyutu 31.5 cm 3 fanlı olan asus ise 30.8 cm ucu ucuna sığıyor bir sıkıntı yapar mı kafamdaki soru işareti bu aslında

peki bu tavsiye ettiğiniz 4070 sistemde hangi psu kullanılıyor herhangi bir bilgi bulamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…