4060 Ti sistem Rust'ta düşük FPS veriyor

mecomastik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | RX570 4GB | Corsair Vengeance 8x2 3000mhz | 500GB SSD | Corsair 550w 80+ PSU
R5 5600 4060 Ti 8 GB 16 GB 3000MHz RAM sistem ile 60 üstüne çıkmıyor. Aynı sistemi olan arkadaşım DLSS açınca 130-140 civarı FPS alırken ben DLSS açınca fark yaratmıyor. Bütün ayarları denedim sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit 130-140 FPS nasıl alıyor? Rust optimizasyon sorunu olan bir oyun ve büyük yapılar vs olan yerlerde FPS çok düşüyor. Wipe ortalarına geldiğimizde FPS'ler bir hayli düşüyor. i7 14700K işlemcim ve 4070 Ti Super sistemle oynuyorum ben. Her şey Ultra ayarlarda 100 FPS zor alıyorum. Hele 4-5 katlı büyük base attığımız zaman 70-80 FPS'e kadar düşüyor.

Rust'ın sistem gereksinimleri çok yüksek düşük FPS almanız gayet normal bence sorunu da çözülebilir bir sorun değil zaten optimizasyonu da kötü.

Rust'ın optimizasyonunun kötü olduğunu biliyorum ama sistem 60 FPS sabit oynatacak bir sistem değil benim takıldığım nokta orası Build yaparken veya fight atarken direkt 30'un altına düşüyor oynanmayacak seviyelere doğru gidiyor.

Sabit 130-140 FPS nasıl alıyor? Rust optimizasyon sorunu olan bir oyun ve büyük yapılar vs olan yerlerde FPS çok düşüyor. Wipe ortalarına geldiğimizde FPS'ler bir hayli düşüyor. i7 14700K işlemcim ve 4070 Ti Super sistemle oynuyorum ben. Her şey Ultra ayarlarda 100 FPS zor alıyorum. Hele 4-5 katlı büyük base attığımız zaman 70-80 FPS'e kadar düşüyor.

Girdiğimiz server 2-3 saatlik olduğundan o kadar yüksek olabilir ama wipe başı olmasına rağmen 60 üstüne çıkmıyor anlayamadım gitti.

Rust'ın optimizasyonunun kötü olduğunu biliyorum ama sistem 60 FPS sabit oynatacak bir sistem değil benim takıldığım nokta orası Build yaparken veya fight atarken direkt 30'un altına düşüyor oynanmayacak seviyelere doğru gidiyor.

Girdiğimiz server 2-3 saatlik olduğundan o kadar yüksek olabilir ama wipe başı olmasına rağmen 60 üstüne çıkmıyor anlayamadım gitti.

Vallahi ne yazık ki sanırım pek çözümü yok bunun. O kadar sistem topladım oyun %50 CPU, %50 GPU kullanıyor. %90'a çıksa artacak FPS ama yok kullanmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı