4060 Ti 8 GB ekran kartım ve Ryzen 5 7500F işlemcim var, Cyberpunk'ta bu FPS'ler normal mi? Aynı parçalarla YouTube'da aynı ayarda 120 FPS alıyorlar oyun orijinal son sürüm ve Steam'den açıyorum.
DLSS kapat. Sistem yapılandırmasına gir, gelişmiş ayarlar işlemci çekirdek sayısı en çok seç PCI kilidi aç. Sonra yeniden başlat tekrar DLSS aç. Olursa böyle olur.
DLSS kapat. Sistem yapılandırmasına gir, gelişmiş ayarlar işlemci çekirdek sayısı en çok seç PCI kilidi aç. Sonra yeniden başlat tekrar DLSS aç. Olursa böyle olur.
cyperpunk dsll ayarını kapat oyundan sonra dedigim gibi sistem yapılandırmasına gir işlemc.i 16 ise seç direk 16 sonra pci kilidi yazıyo onu aç yeniden başlat oyunda tekrar dsll aç olması lazım
4060 Ti 8 GB ekran kartım ve Ryzen 5 7500F işlemcim var, Cyberpunk'ta bu FPS'ler normal mi? Aynı parçalarla YouTube'da aynı ayarda 120 FPS alıyorlar oyun orijinal son sürüm ve Steam'den açıyorum.
Cyberpunk dsll ayarını kapat oyundan sonra dedigim gibi sistem yapılandırmasına gir işlemc. İ 16 ise seç direk 16 sonra PCI kilidi yazıyor onu aç yeniden başlat oyunda tekrar dsll aç olması lazım