4060 Ti sisteme 16 GB RAM yeterli mi?

Veathalorien

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU,GTX 1050 Ti, 16 Gb RAM
Merhaba, ekte yer alan bilgisayar donanımları birbiriyle uyumlu mu? Ayrıca, 16 GB RAM bu sisteme yeterli olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ekran kartım seninkinin yarısı gücünde ve 16gb ram yetmiyor. Çoğu oyunda ram kullanımi full düzeyde

Eh ben de RTX 4070 kullanıyorum 16 GB RAM her oyunda yetiyor.
Valla RDR olsun Battlefield olsun bunlar gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda ram kullanımım hep 15900mb. Bana da yetiyor tabi ama daha fazla olsa hayli hayli daha kullanır.

Valla RDR olsun Battlefield olsun bunlar gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda ram kullanımım hep 15900mb. Bana da yetiyor tabi ama daha fazla olsa hayli hayli daha kullanır.

O nasıl bir RAM kullanımı yahu hem de RDR2'de? Bende maksimum ayarlarda 9 GB RAM kullanıyor RDR2. Diğer yeni oyunlarda;

Alan Wake 2 7 GB civarı.
Cyberpunk 2077 8 GB civarı.
RE4 Remake 10 GB civarı.
GoW 10 GB civarı.
Dead Island 2 9 GB civarı.

Merhaba, ekte yer alan bilgisayar donanımları birbiriyle uyumlu mu? Ayrıca, 16 GB RAM bu sisteme yeterli olabilir mi?

Eki Görüntüle 2053480
Dostum ayrıca bu kasanın ve güc kaynağının aynısını ben kullanıyorum. Psu bir tık allaha emanet gibi. Haberin olsun. Bilgisayarın güç kullanımı arttıkça PSU'dan ses gelmesi

Eve geçeyim ekran görüntülerini atarım.

Bir çok kez kontrol ettim ram kullanan başka bir uygulama mı var diye, yok.

Eki Görüntüle 2053480

Yeter fakat bazı oyunlarda VRAM limiti yetmediği yerlerde normal bellek kullanımı absürt şekilde artıyor. Örneğin bozuk çıkan TLOU oyununda. Normal şartlarda 16 GB RAM yeter bazı istisnai durumlarda 32 GB belleğe ihtiyaç duyabilirsin. Ha bir de bazı oyunların Memory leak problemi var ve ciddi sorun yaratabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…