4060 Ti Sisteme 2K monitör sorun çıkarır mı?

Hocam zaten her zaman AAA oyun oynamıyorum. TLOU Part 2 ve Spiderman 2 oynayacağım bu sistemle onda sorun çıkmasın yeter. Bir de 2k monitörü 1080p'de kullanabilir miyim?
Dediğiniz oyunlar zaten AAA oyunlar. 2K monitörü 1080p'de kullanırsanız oranlı olmadığından bulanıklaşır. 2K'da biraz ayar düşürüp DLSS'le oynarsınız.

4060ti 8Gb 2K da Apex legends Gta 5 Valorant Cs Tomb Rider Spiderman Farcry 6 oynadım hiçbir sorun yaşamadım.

4060 Ti 8 GB 2K da Apex Legends GTA 5 Valorant CS tomb rider Spider-Man Far Cry 6 oynadım hiçbir sorun yaşamadım.

Bunlarda zaten yaşamazsın oyunlar çok yeni değil. Gerçi yeni şu anda güncel oyunlarda da yaşamazsın. 2K da 60 FPS rahat oynatır oyundan oyuna daha çok FPS de verir. Benim demek istediğim 8 GB VRAM sıkıntısı. Adama 2K monitör aldırdıığınızda adam haklı olarak bu sistemi 5-6 sene kullanmak isteyecek ama 2 sene sonra 2K da VRAM'in yeteceğinden emin misiniz? 1080p de bile 8 GB VRAM sınırı aşılmışken adama neden 2K monitör aldırıyorsunuz? 4070 2K da az performans gösteriyor diye süper ver Ti modelleri çıktı. 4060 Ti 1080p kartıdır kardeşim. 2K monitör alıp sistemin ömrünü kısaltma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…