4060 Ti sisteme işlemci önerisi

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki işlemcim i3 12100F, bazı sistem isteyen oyunlarda yetersiz kaldığını hissediyorum (Witcher 3, RDR2 vs.) Değiştirmeli miyim, eğer değiştirirsem ne ile değiştirmeliyim?

Galax 4060 Ti.
B660M anakart.
32 GB RAM.
650W PSU.

Değiştirebilirsin. Benim fikrim 5600x. Bütçen daha iyiyse 5800x

Değiştirmelisin. Darboğaz yapar çünkü. Anakart değiştirmeden 12400F'e yükseltmen gerek minimum.
Olmaz mi hocam AMD

B660 anakarta takabileceği 13400F gibi işlemciler varken anakartı satıp, daha fazla masraf edip bir de 5600X'e düşmek mantıklı değil.
Doğru hocam ben anakarta dikkat etmemiştim MSI olduğuna. Kendi mesajima bakınca kendimden şüphe ettim .d

Asus pardon

Değiştirmelisin. Darboğaz yapar çünkü. Anakart değiştirmeden 12400F'e yükseltmen gerek minimum.
Darboğaz yaptığını nasıl anlarım ? Şimdilik problem varmış gibi gelmiyor, değiştiriceksem de bir anlamı olsun üst segment bi işlemci alayım. Bu anakarta takabileceğim en iyi işlemciler neler hocam ?

Darboğaz yaptığını nasıl anlarım ? Şimdilik problem varmış gibi gelmiyor, değiştiriceksem de bir anlamı olsun üst segment bi işlemci alayım. Bu anakarta takabileceğim en iyi işlemciler neler hocam ?
Darboğaz ekran kartından tam performans almanı engeller. 100 FPS alman gerekirken 50 FPS alırsın gibi. Bu anakarta en fazla i9 14900K takabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı